Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Pistolí vyzbrojený lupič přepadl brněnskou zastavárnu

Pro peníze do jedné z brněnských zastaváren si v první polovině července přišel zatím neznámý lupič. Vyzbrojil se k tomu ruční pistolí, odešel však s prázdnou.

Brněnští kriminalisté vyšetřují případ loupežného přepadení zastavárny v ulici Štefánikově, ke kterému došlo 10. července 2017. „Neznámý pachatel vešel do provozovny krátce po osmé hodině ráno. Na obsluhu namířil pistoli a požadoval vydání všeho, co má," popsala mluvčí policie Andrea Cejnková. Žena za pultem se však zalekla a utekla dozadu do kuchyňky. Lupič následně z místa odešel s prázdnou.

Podle popisu prodavačky a záběrů z bezpečnostní kamery by se mělo jednat o muže ve věku kolem 25 - 30 let, vysokého asi 170 -175 cm, štíhlé postavy, má tmavé oči a ostré rysy obličeje, měl neholené strniště. V době přepadení měl oblečené modré montérky, tmavou bundu a na hlavě klobouček.

„Jakékoliv informace k pachateli či uvedenému případu prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158," vyzvala veřejnost mluvčí.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Žena za pultem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pistolí vyzbrojený lupič přepadl brněnskou zastavárnu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.