Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na zadním sedadle v cestovním kufru převážel sedm kilo trávy, hrozí mu až deset let

Vnitřní pocit nervozity nedokázal potlačit devětačtyřicetiletý muž, kterého zastavili policisté v Domašově u Brna. Právě jeho chování, navzdory negativním testům na alkohol a drogy, vzbudilo v policistech podezření. Oprávněné. Ve velkém cestovním kufru na zadních sedačkách totiž muž převážel sedm kilo kvalitní marihuany.

Domašovské policisty v civilním voze zaujal svým stylem jízdy devětačtyřicetiletý muž. Jeho Audi A6 pak zastavili v Bítešské ulici. Muž se choval velmi nervózně, ačkoliv nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Při dotazu na kufr pohozený na zadních sedadlech znervózněl ještě více.

V kufru totiž, jak se vzápětí ukázalo, převážel bezmála sedm kilogramů marihuany obstojné kvality. Řidič tak putoval na obvodní oddělení. Snažil se sice tvrdit, že má zboží pro vlastní potřebu, ale vzhledem k negativní testu a množství zboží s touto verzí nemohl uspět.

"S obviněním ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy skončil ve vazbě. Hrozí mu až desetiletý trest. Drogy v hodnotě půl milionu korun budou zničeny," uzavřel na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Zdroj: PČR

Štítky kufr, drogy, Brno, Domašov, Audi A6, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na zadním sedadle v cestovním kufru převážel sedm kilo trávy, hrozí mu až deset let  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.