Počasí dnes16 °C, zítra11 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Zloděje začalo kousat svědomí. Ukradenou televizi majitelce s omluvou vrátil

S nevšedním případem se v nedávné době setkali policisté z Komárova. Šestadvacetiletý muž vykradl během loňského roku dvě chatky. Černé svědomí mu však nejspíš nedalo spát. Proto se rozhodl věci vrátit původní majitelce. Navíc se přiznal k další vloupačce, lup z ní už vrátit nemohl, hned po odcizení ho totiž snědl.

Kriminalisté z Komárova poměrně snadno objasnili dva případy vloupání do chat. Podezřelým je šestadvacetiletý muž z Brna, který se v prosinci vloupal do rekreační chaty v Brněnských Ivanovicích a odnesl si odtud šperky, DVD přehrávač a televizor v hodnotě bezmála třicet tisíc korun.

Mladíka ovšem za pár dní začalo zřejmě tížit svědomí. Navštívil majitelku chaty, ke svému činu se přiznal a dokonce ji vrátil ukradenou televizi. Zloděj následně skončil na policejní služebně, kde se přiznal ještě k dalšímu vloupání do chaty z roku 2015. Z objektu tehdy vzal dvě láhve alkoholu, pečivo, nějaké konzervy a vše následně zkonzumoval.

Mladý muž má již trestní minulost a tentokrát mu za krádež a porušování domovní svobody hrozí až dvouleté vězení,“ uvedla na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Martin Šeda

Štítky chata, Komárov, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje začalo kousat svědomí. Ukradenou televizi majitelce s omluvou vrátil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.