Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Muž v Brně urážel kolemjdoucí, před policisty si sundal kalhoty a vyzýval je k orálnímu sexu

Jednatřicetiletý muž v okrajové části Brna se v sobotu po půlnoci, pravděpodobně pod vlivem alkoholu, choval agresivně a vulgárně urážel kolemjdoucí i policisty, které navíc vyzýval k orálnímu sexu. Po fyzickém útoku na policisty byl zklidněn paralyzérem, zadržen a odvezen do cely.

Jednatřicetiletý muž se v sobotu po půlnoci v okrajové části Brna dostal do nepříjemné situace. Pravděpodobně pod vlivem alkoholu začal sprostě urážet kolemjdoucí a choval se agresivně. Ani po příjezdu policie své chování ještě stupňoval a už z dálky policisty zasypával vulgárními nadávkami, přičemž je dokonce vyzýval k orálnímu sexu.

„Aby svá slova podpořil, stáhl si kalhoty a obnažoval své přirození. Marné byly trpělivé výzvy policistů, agresivita muže se stále stupňovala. Situace tak dospěla do bodu, kdy si muž svlékl i tričko a v zápasnickém postoji se rozeběhl proti policistům,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

V tomto okamžiku již podle Chaloupky prostor k domlouvání nebyl, policisté proto použili proti útočníkovi elektrický paralyzér. Ten už na muže platil lépe, po jeho použití pak podnapilého spoutali a převezli do policejní cely.

„Po vystřízlivění se bude zodpovídat z neuposlechnutí výzvy úřední osoby a přestupku proti občanskému soužití,“ doplnil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Tran Anh Tuan

Štítky PČR, policie, obtěžování, sex, kalhoty, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně urážel kolemjdoucí, před policisty si sundal kalhoty a vyzýval je k orálnímu sexu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.