Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

VIDEO: Dvojice sprejerů poničila fasádu v brněnském Králově Poli. Jeden vzal druhého na záda

Na fasádu domu v brněnském Králově Poli nasprejovali začátkem září dva neznámí vandalové obrazec o velikosti dva a půl metru, způsobili škodu za téměř třicet tisíc korun. Díky kamerovým záznamům policie ví, že šlo o dva mladíky, nyní žádá veřejnost o pomoc s jejich identifikací.

Jen pár minut stačilo začátkem září dvěma neznámým vandalům k tomu, aby v noci, na fasádě bytového domu v brněnském Králově Poli nasprejovali černou barvou obrazec o velikosti dva a půl metru.

„Oprava fasády do původního stavu by majitele domu přišla na téměř třicet tisíc korun. Nepočítali však s tím, že je objekt zabezpečený kamerovým systémem, který je při akci zachytil,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Policisté díky těmto záznamům vědí, kdy přesně k poškození došlo a že jej způsobili dva mladí muži. Na videu je zachycena i vzájemná spolupráce mladíků při tvorbě malůvky, kdy jeden druhého zvedá na zádech, aby se sprejem dosáhl do větší výšky.

Protože se policistům doposud nepodařilo podezřelé ztotožnit a vypátrat, žádají o pomoc veřejnost. „Pokud víte, kdo je na snímcích zachycen, volejte policistům na linku 158,“ doplnil Chaloupka.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením PČR

Štítky PČR, policie, sprejer, vandal, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dvojice sprejerů poničila fasádu v brněnském Králově Poli. Jeden vzal druhého na záda  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.