Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Muž urážel cestující a kouřil cigaretu v hale brněnského nádraží. Po převezení na záchytku vyhrožoval strážníkům

Muž, který v sobotu ráno vysedával ve vestibulu brněnského vlakového nádraží, obtěžoval kolemjdoucí. K nevhodnému urážení si navíc v budově dopřával cigaretu. Po příjezdu hlídky městské policie se agresorův vztek dále stupňoval a ventiloval jej i na strážníky.

Obtěžující chování čtyřicetiletého muže si v sobotu brzy ráno nenechali líbit cestující ve vestibulu vlakového nádraží v Brně. Nelíbilo se jim, že na ně údajně dotíral a sprostě je urážel. Na místo byla proto přivolána hlídka městské policie.

Přímo před vchodem strážníky vyhlížela ostraha a hned je zavedla k lavičce, na které podezřelý seděl. „V interiéru drážní budovy kouřil cigaretu a svůj vztek pak bezdůvodně ventiloval i na hlídku městské policie,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hlídka městské policie se tedy rozhodla, že muže nechá převézt na záchytnou stanici. Muž byl ale stále agresivnější, a skončil proto v poutech. Strážníkům vyhrožoval pomstou, čímž si ještě přitížil. „Je podezřelý ze znevážení a neuposlechnutí výzvy úřední osoby, z porušení takzvaného tabákového zákona i z přestupku proti občanskému soužití,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky MPB, strážníci, vlakové nádraží, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž urážel cestující a kouřil cigaretu v hale brněnského nádraží. Po převezení na záchytku vyhrožoval strážníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.