Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Muž v noci agresivně rozkopal zaparkované kolo na náměstí Svobody. Usvědčily ho kamery

Mladý muž se v Brně rozhodl vybít svůj vztek na nevinném jízdním kole. Po několika kopancích kolo padlo k zemi a poničilo se, což ho však nezastavilo a ničil ho dál. K jeho smůle ho zachytily kamery. Tvrdil sice, že o ničem neví, ale strážníci měli jiný názor.

Mladý muž, který se ve večerních hodinách potuloval po náměstí svobody v Brně, si chtěl zřejmě vybít vztek. Do oka mu padlo zaparkované jízdní kolo, které prý vzal útokem. Podle svědka, který přivolal hlídku městské policie, mladý muž do bicyklu kopal takovou silou, až spadlo na zem a poničilo se.

„Strážníci pětadvacetiletého muže kontaktovali ve vedlejší ulici. Byl opilý a tvrdil jim, že o ničem neví a dušoval se, že rozhodně nic neudělal. K jeho smůle ho ale zachytily také městské kamery. Na záběrech je skutečně vidět, jak se kolo následkem jeho kopanců sesunulo k zemi. To však mladého muže nezastavilo a do kola usilovně kopal dál,“ popsala mluvčí Brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Poškodil tím zadní kolo a nosič. Strážníkům se v tuto pozdní noční hodinu nepodařilo najít majitele jízdního kola a nemohli tedy určit přesnou výši škody. Podezření z majetkového přestupku proto předali k dořešení úředníkům.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, kolo, agrese, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v noci agresivně rozkopal zaparkované kolo na náměstí Svobody. Usvědčily ho kamery  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.