Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

VIDEO: Celostátně hledaný mladík v Brně okradl muže spícího na lavičce

Mladík opatrně našlapující kolem spícího muže na lavičce v brněnských Denisových sadech vzbudil v sobotu brzy ráno pozornost pracovníků dohledového centra městské policie. Těm bylo brzy jasné, že chlapík po špičkách nechodí proto, aby muži dopřál klidný spánek, ale proto, že ho chce okrást. Na místo tedy ihned vyrazila hlídka městské policie.

Díky kamerám pracovníci viděli mladíka, jak prohledává obsah batohu ležícího vedle spícího muže. „Když z něj vytáhl několik osobních věcí, vrátil ho zpátky na lavičku. Kromě kapsy u kalhot zkusil štěstí také v igelitové tašce, kterou měl padesátiletý muž položenou vedle sebe na druhé straně. S tou už ale popošel dál, pár metrů od jejího majitele, aby si věci v ní mohl v klidu prozkoumat,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Tou dobou už do parku mířili strážníci, kteří znali průběh celé události. „Aby mladému muži zabránili v útěku, museli ho spoutat. Hlídce městské policie tvrdil, že igelitka je jeho. Nerozhodil ho ani fakt, že uvnitř byly kromě osobních věcí také úřední dokumenty na jméno spícího muže, který po probuzení strážníkům potvrdil, že jsou skutečně jeho,“ uvedla mluvčí.

Strážníci ověřili mladíkovy osobní údaje a zjistili, že kromě toho, že je podezřelý z trestného činu, je navíc celostátně hledaný, a tak ho předali státním policistům.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MPB

Štítky krádež, celostátně hledaný, spící, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Celostátně hledaný mladík v Brně okradl muže spícího na lavičce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.