Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Muž v Brně okradl a shodil osmdesátiletého seniora. Policisté hledají svědky

Neznámý zloděj koncem srpna v brněnských Husovicích okradl osmdesátiletého seniora, když mu zezadu vytáhl peněženku z kapsy a poté utekl. Policie pátrá po svědkovi, jehož přítomnost zachytily kamery, a žádá veřejnost o pomoc s jeho identifikací.

Touha po penězích zřejmě zastínila mysl dosud neznámému zloději. Ten si za svou oběť koncem srpna v brněnských Husovicích vybral osmdesátiletého seniora. Vůbec mu přitom nevadilo, že se o holi chodící starší muž procházel po rušné ulici.

„Zezadu se k němu nenápadně přikradl a dal se do práce. Ze zadní kapsy kalhot mu pak šikovně pohotově vytáhl jeho peněženku. Jakmile to senior zaregistroval, drzý zloděj do něj strčil a dal se s lupem na bleskový útěk. Penzista rázem nepřišel jen o své doklady, ale i o veškerou finanční hotovost. Škoda je necelé dva tisíce korun,“ informoval policejní mluvčí Petr Vala.

Policisté hledají tohoto svědka. FOTO: PČR

Policistům se podařily zajistit kamerové záznamy, na kterých se v inkriminovanou dobu poblíž místa činu nacházel důležitý svědek. Ten by pak mohl svou případnou svědeckou výpovědí přispět k objasnění činu. „Jestliže mladíka na záznamu poznáváte, volejte tísňovou linku 158,“ uvedl Vala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tran Anh Tuan

Štítky PČR, policisté, krádež, napadení, senior, svědek, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Klimeš

Švarný spoluobčan.

Dnes, 19:57Odpovědět

Muž v Brně okradl a shodil osmdesátiletého seniora. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.