Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

VIDEO: Policie v Brně naháněla vězně na útěku. U Vaňkovky se snažil prodat kradené kolo

Policisté zveřejnili video ze zásahu proti vězni, který se rozhodl utéct z nestřeženého pracoviště. Vězeň se prozradil tím, že na své okolí působil podle policie podezřele. Když ho policisté dopadli, zjistili, že u že kolo, které se předtím snažil prodat u Vaňkovky, je kradené.

Mladý muž na sebe upoutal pozornost u Vaňkovky, kde se snažil prodat jízdní kolo. Kolemjdoucí na něj upozornili policisty, kteří se ho rozhodli zkontrolovat. Muž však před policejní hlídkou sedl na kolo a začal ujíždět do míst, kam se policisté nemohli dostat služebním autem. Policistovi tak nezbylo, než za mužem vyrazit po svých.

„Druhý policista ve služebním voze zase takticky ujíždějícímu nadjížděl. To se ukázalo jako dobré rozhodnutí. V ulici Uhelné jej totiž a spatřil v okamžiku, kdy právě vylézal ze křoví. Muže se mu tak podařilo doběhnout a zajistit,“ popsal mluvčí policie David Chaloupka.

Policisté u muže našli dávku pervitinu a zjistili, že jde o uprchlého vězně, který nedovoleně opustil nestřežené pracoviště. „Po provedení nezbytných úkonů tak muž putoval rovnou zpět za mříže. Policisté nyní hledají majitele jízdního kola, na kterém vězen ujížděl. Majitel kola se jim může přihlásit na lince 158,“ popsal mluvčí.

K případu došlo začátkem září.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením PČR

Štítky policie, vězeň, útěk, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie v Brně naháněla vězně na útěku. U Vaňkovky se snažil prodat kradené kolo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.