Počasí dnes30 °C, zítra24 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Roztržitý zloděj ve Vyškově vykradl drogerii, zapomněl tam lup i vlastní batoh. Strážníkům se přihlásil sám

Čtyřiatřicetiletý muž se vydal na zlodějskou výpravu do jedné z vyškovských drogerií. Z lupu se ale dlouho netěšil. Když si ho všimla obsluha, zazmatkoval, vyběhl z obchodu a zmizel. Na prodejně ale nechal nejen celý lup, ale také svůj batoh s mobilem i doklady. Když si chybu uvědomil, šel se sám přiznat na služebnu.

Vlastní zapomnětlivost vyškolila čtyřiatřicetiletého muže, který kradl v jedné z vyškovských drogerií. Zloděj z místa utekl, ale v prodejně nechal batoh se svými osobními věcmi. Na místo proto vyrazila hlídka vyškovských strážníků.

Muž z drogerie odcizil zboží za více než tři tisíce korun. „Jeho konání si všimla obsluha prodejny, u východu se ho snažila zastavit. Muž nicméně proběhl ven, zboží nakonec zůstalo na místě. K jeho smůle v prodejně zapomněl také batoh,“ popsal přestupek velitel Městské policie Vyškov Petr Sedláček.

Zboží se tak vrátilo do regálů. Ponechaný batoh, ve kterém byl mobil a nějaké dokumenty, vzali strážníci na služebnu. „Možná pod tíhou svědomí, možná jen proto, že chtěl svůj batoh zpět, přišel dotyčný přímo na naši služebnu. Příkaz na pokutu ve výši deseti tisíc korun nezaplatil,“ doplnil Sedláček s tím, že mužův rejstřík trestů a přestupků je bohatý.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Vyškov

Štítky MP Vyškov, drogerie, krádež, zloděj, batoh, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roztržitý zloděj ve Vyškově vykradl drogerii, zapomněl tam lup i vlastní batoh. Strážníkům se přihlásil sám  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.