Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

VIDEO: Normálně, vole, mě tady řezal a pak utekl, popsal muž napadený na Špilberku

Trojice agresorů napadla muže na hradbách brněnského Špilberku. Po napadení se muž, který se stal obětí útoku, skutálel ze schodů a udeřil se do hlavy. Strážníci útočníky téměř bezprostředně dopadli, ti jsou teď podezřelí z trestného činu.

Brněnští strážníci začátkem prázdnin dopadli tři muže podezřelé z fyzického napadení. Strážník sledující kamery na služebně v centru uviděl na nočních záběrech z hradeb v Denisových sadech trojici agresorů útočící na jiného muže.

Osmačtyřicetiletý muž po krátké výměně názorů od mladíků dostal několik ran a kopanců, po chvíli zavrávoral, spadl a skutálel se ze schodů.

Hlídka městské policie okamžitě mířila na pomoc napadenému muži, další strážníci se vydali hledat útočníky. „Od kolegy obsluhujícího kamery totiž měla k dispozici jejich popis a směr, kterým mladí muži odcházeli. Strážníci je našli téměř bezprostředně po incidentu u nedalekého baru. Trojici okamžitě vyzvali k předložení dokladů a do příjezdu státních policistů dohlíželi na to, aby muži podezřelí ze spáchání trestného činu nikam neodcházeli,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Strážníci následně asistovali s převozem útočníků na policejní služebnu. „Kolegové mezitím poskytli první pomoc zraněnému muži, který byl naštěstí při vědomí a se strážníky komunikoval. Trval na tom, že ho mladíci napadli bezdůvodně. Zdravotníci muže ošetřili a převezli sanitkou do nemocnice,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky hradby, napadení, útok, Špilberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Denisovy sady - a máme to tu opět - DENIS, DENIS, DENIS - CO ZPRÁVA - TO V POSLEDNÍ DOBĚ SADY - NASADIL BYCH TAM BRIGÁDNÍKY NA SADY - NA NOČNÍ KONTROLY, KTEŘÍ CHODÍ DO POSILOVNY - POŘÁDNÝ KULTURISTY, ABY SI MÍSTO CVIČENÍ VYZKOUŠELI BOJOVÉ UMĚNÍ NA DENISOVÝCH SADECH - CHTĚLO BY TO NOVÝ PROJEKT PRO BRNO - UKLIDÍME DENISOVY SADY 2024.....!!!!

Úterý, 16. července 2024, 14:56Odpovědět

VIDEO: Normálně, vole, mě tady řezal a pak utekl, popsal muž napadený na Špilberku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.