Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj s nožem v ruce ohrožoval prodavačku na benzince. Za dvacet minut ho měla policie

V neděli odpoledne vyjížděli policisté na benzinku v brněnských Žabovřeskách, kde došlo k loupežnému přepadení. Muž, který na benzinku přišel s nožem v ruce, přeskočil prodejní pult a chtěl, aby mu prodavačka vydala peníze. Zloděj se nakonec k penězům dostal, ale o dvacet minut později už byl v rukou policistů.

Statečná žena se nejdřív snažila pokladnu benzinky bránit, ale násilnému útočníkovi se nakonec podařilo peníze vybrat a z místa utéct. 

„Policisté dorazili na místo, zjistili jeho popis a rozběhla se pátrací akce. O součinnost jsme požádali i dopravní podnik a městskou policii. Díky výborné spolupráci netrvalo dlouho a podezřelému muži byli policisté na stopě. Na 158 telefonoval řidič trolejbusu, který poznal hledanou osobu a uvedl i směr dalšího pohybu. Výtečník tak skončil v poutech pouhých dvacet minut po loupeži v ulici Masarykově,“ popsala mluvčí policie Andrea Cejnková.

Osmatřicetiletý muž se podle policie už v minulosti dopustil majetkové i násilné trestné činnosti. Když ho policisté zadrželi, byl pod vlivem drog a měl u sebe nůž i odcizené peníze. Muž putoval do policejní cely a za mřížemi může skončit až na deset let.

„V souvislosti s uvedeným případem je třeba také zdůraznit efektivitu kamerového systému. Díky kvaliltním záběrům se podařilo policii získat detailní popis podezřelé osoby, čímž bylo následné pátrání značně usnadněno a vedlo k jeho zadržení,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky benzinka, přepadení, loupež, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj s nožem v ruce ohrožoval prodavačku na benzince. Za dvacet minut ho měla policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.