Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Ženu u stánku s občerstvením v Brně napadl cizí pes. Zakousl se jí do předloktí a roztrhal bundu

Žena s manželem procházela kolem stánku s občerstvením v jihomoravské metropoli, zničehonic na ni ale vystartoval pes, který seděl u stolu s majitelem. Zakousl se jí do předloktí a potrhal jí bundu. Strážníci zjistili, pes byl očkovaný, ale jeho majitel nepřihlásil zvíře k místnímu poplatku.

Ke stánku s občerstvením na Mendlově náměstí v Brně mířila vpodvečer hlídka městské policie. Přivolal ji na místo muž, kterému neznámý pes údajně pokousal manželku. K útoku prý došlo ve chvíli, kdy procházeli kolem stolu, kde seděl muž se svým psem středního vzrůstu.

„Zvíře na ženu údajně zničehonic zaútočilo, kouslo ji prý do levého předloktí a roztrhlo jí při tom bundu. Žena přivolání zdravotníků opakovaně odmítla a ujistila strážníky, že si vyhledá lékařské ošetření sama,“ popsala mluvčí brněnských srážníků Markéta Skřivanová.

Špatně vycvičený pes vystartoval po matce s dětmi na lesní cestě. Neměli tu chodit, stěžoval si jeho majitel

Muž se vydal na procházku se svým špatně vycvičeným psem, kterého nechal volně pobíhat po lesní cestě. Neměl snahu hafana krotit ani poté, co vystartoval na matku s dětmi a ohrožoval je. Nejdříve lhal, že je to jeho soukromá cesta. Před strážníky...

Pětatřicetiletý majitel psa strážníkům potvrdil, že k útoku skutečně došlo, přestože měl zvíře u sebe. Hlídce řekl, že je pes očkovaný. Strážníci však zjistili, že jeho majitel nesplnil svou povinnost přihlásit zvíře k místnímu poplatku. „Podezřením z narušení občanského soužití a porušení městské vyhlášky tak hlídka městské policie předala k dořešení úředníkům,“ vysvětlila Skřivanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, pes, napadení, bunda, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majka Odehnalová

Chtěla jsem napsat podobný názor. Jj, těch případů napadení psem je dost často, že? Kolikrát i ten "hodný pejsáček" napadne svého páníčka. Nevím, proč jim tak hrábne.

Pondělí, 13. května 2024, 12:08Odpovědět

Diskutér T.

Tak v poslední době se tu vyskytuje stále slovo PES POKOUSAL PES NAPADL, PES USMRTIL ŽENU A TA ZEMŘELA - TAK ČOKLAŘI, BUBNUJÍ TYTO ZPRÁVY NA POPLACH PROTI VAŠIM NEVYCHOVANCŮM - UŽ TADY LIDI OKRÁDAJÍ MOUKAŘI A NYNÍ K TOMU PŘIBYLO STÁDO NEVYCVIČENÝCH TZV. MAZLÍČKŮ - JESTLI MÁTE MOZEK, TAK JEJ POUŽÍVEJTE PŘI PROCHÁZCE SE SVÝM MAZLEM!!!!! TO PLATÍ I PRO DÁMY, CO RAFIČÍ DO OBLEČKŮ SVOJE MILÁČKY, MÍSTO TOHO, ABY KAŽDÁ POŘÁDNĚ DOHLÉDLA NA OBLEČENÍ MANŽELA NEBO PŘÍTELE.......

Pondělí, 13. května 2024, 09:16Odpovědět

Ženu u stánku s občerstvením v Brně napadl cizí pes. Zakousl se jí do předloktí a roztrhal bundu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.