Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Opilí muži v Brně při poslechu muziky pálili skříně, lino i trampolínu. Na strážníky byli agresivní

Brněnští strážníci vyráželi v neděli večer na zahradu domu do Řečkovic, kde dva muži ve věku pětačtyřicet a čtyřiačtyřicet let pálili šatní skříně, plastové boxy, linoleum i trampolínu. Na městskou policii se s prosbou o pomoc obrátili sousedi, které obtěžoval hustý dým a silný zápach.

Muži na výzvu hlídky oheň uhasili a za porušení obecně závazné vyhlášky dostali pokutu, tím však jejich zábava neskončila.

Zhruba hodinu nato hlídka na uvedenou adresu mířila znovu. Ze zahrady podle volajících na linku 156 údajně šlehaly opět přibližně dvoumetrové plameny a záře ohně se odrážela od okolních domů. Tentokrát už byli oba muži vůči hlídce agresivní, častovali ji vulgárními výrazy, popíjeli u toho alkohol, hlasitě si pouštěli hudbu a odmítali oheň uhasit, popsal druhou návštěvu řečkovické zahrady mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci na místo přivolali hasiče a vyrozuměli i státní policii. Ještě než dal velitel zásahu pokyn k uhašení ohně, čtyřiačtyřicetiletý muž při lomcování s plotem poničil sousedovi dekorativní rostlinu. Porušením městské vyhlášky, znevážením postavení úřední osoby a majetkovým přestupkem se tak budou dále zabývat úředníci ve správním řízení, kde oběma mužům hrozí mnohonásobně vyšší pokuta,doplnil mluvčí strážníků.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky oheň, trampolína, alkohol, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK TO BUDOU URČITĚ ZASE ETNIKUM MOUKAŘŮ - CO SE NUMÍ CHOVAT UMÍ V NOCI POUŠTĚT HLASITĚ MUZIKU - VYKÁZAT Z REPUBLIKY - TYTO POBĚHLÍKY!!!

Středa, 8. května 2024, 10:35Odpovědět

Opilí muži v Brně při poslechu muziky pálili skříně, lino i trampolínu. Na strážníky byli agresivní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.