Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V brněnské nemocnici v sobotu zemřela žena, kterou pokousal a vážně zranil pes v útulku

Starší žena, kterou v polovině dubna pokousal pes v útulku ve Žďáru nad Sázavou, zemřela. Zraněním podlehla v sobotu ve Fakultní nemocnici Brno. Policisté případ stále vyšetřují, až do ukončení prověřování nebudou sdělovat žádné další informace.

V nemocnici v brněnských Bohunicích v sobotu zemřela starší žena, kterou v polovině dubna pokousal v útulku ve Žďáru nad Sázavou pes. Případem se zabývá policie, podrobnosti k vyšetřování zatím sdělovat nechce.

Událost, na kterou upozornil Deník, potvrdila mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavlína Hořicová. „Je to tak, že v sobotu žena následkům svých zranění podlehla,“ řekla Hořicová.

Pes, který se dostal do útulku, protože jeho opilého majitele převezli policisté na protialkoholní záchytnou stanici, ženu pokousal 16. dubna okolo poledne. Zdravotní záchranná služba ji letecky přepravila do brněnské nemocnice. Její stav byl velmi vážný.

„K případu napadení ženy psem ve Žďáru nad Sázavou nebudeme až do ukončení prověřování sdělovat žádné další informace,“ uvedla dnes mluvčí policie Dana Čírtková.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FN Brno

Štítky pes, útulek, úmrtí, neštěstí, Brno, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V brněnské nemocnici v sobotu zemřela žena, kterou pokousal a vážně zranil pes v útulku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.