Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zkouřená a namol opilá dívka spala v parku. Pak vysvětlovala, že pila jen svěcenou vodu a mluvila s Ježíšem

Dívku ve velmi zvláštním rozpoložení našli strážníci, kteří v pátek večer vyjížděli do Denisových sadů, kam je poslala obsluha kamerového systému. U obelisku ležela nehybně mladá dívka, a tak se strážníci vydali zjistit, zda je v pořádku.

Když dívka procitla ze spánku, zaujala strážníky svými výkyvy nálad. „Nejprve byla veselá, chvílemi se rozněžňovala, potom působila vylekaně a vystresovaně. Navíc se strážníky rozmlouvala zmateně a měli dojem, že by mohla být pod vlivem alkoholu nebo jiných látek,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Dívka u sebe sice neměla doklady, ale strážníkům řekla své správné jméno. Věk, který strážníkům řekla, však nesouhlasil. Dívka nejspíš chtěla předstírat, že je starší, protože byla pod vlivem drog a alkoholu a bylo jí teprve šestnáct let.

Dívka nadýchala 2,16 promile alkoholu a přiznala se ke kouření marihuany, kromě toho popsala, že se léčí s duševním onemocněním. „Nasvědčoval tomu i její náhlý úlek, který vysvětlovala tím, že k ní přišel Ježíš a začal na ni hovořit. Po chvíli jako by zapomněla i na svou opilost a ptala se strážníků, jaký alkohol mají na mysli. Přesvědčovala je, že pila jen růžovou svěcenou vodu,“ popsal Ghanem.

Strážníci dívku svěřili do péče zdravotníků, kteří ji po ošetření odvezli do dětské nemocnice. „Případ předali s ohledem na dívčin věk policistům, a to včetně informací o tom, kde si alkohol a marihuanu údajně opatřila,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, marihuana, děti, dívka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Denisovy sady a za týden po velikonočních svátcích - ZÁZRAK - Ježíš se ukázal v Brně dívce - v podstatě je to velice smutná událost, když se dívka dostane do spádů drog a alkoholu - doba je opravdu velice špatná pro lidi, kteří jsou přecitlivělí a smutní. Nedělám se z této události žádnou legraci, spíš je potřeba těmto lidem pomáhat, ale ptám se mnohdy JAK? Myslím, že i mládež z církví, když se schází ke svým setkáním by se měli přesunout z modliteben a kostelů na místa, kde by mohli pomoci těmto mladým lidem. ZAMYSLETE SE NAD TÍM!

Pondělí, 8. dubna 2024, 09:15Odpovědět

Zkouřená a namol opilá dívka spala v parku. Pak vysvětlovala, že pila jen svěcenou vodu a mluvila s Ježíšem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.