Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Dvojice zbila muže u brněnského nádraží do bezvědomí. Policisté pátrají po oběti brutálního útoku

Kriminalisté vyšetřují brutální napadení v brněnské Nádražní ulici, které se odehrálo loni v září. Dva muži surově bili třetího, který skončil v bezvědomí. Totožnost pachatelů policisté znají, nyní pátrají po oběti ve žlutém tričku a prosí veřejnost o pomoc.

Brněnští kriminalisté objasňují okolnosti konfliktu, který se odehrál v září loňského roku v ulici Nádražní v Brně. Prvotně slovní výměna přerostla ve fyzické napadení, při kterém dva muži v bílých mikinách surově zbili muže ve žlutém triku. Ten zprvu útok opětoval, souboj to však nebyl vyrovnaný, přesile nemohl dlouho odolávat. Po dalším bití, četných tvrdých úderech a škrcení tak pravděpodobně upadl do bezvědomí. Tím však incident neskončil. 

„Když se po chvíli probral, agresivní muži chtěli v souboji pokračovat. Přítrž jejich dalším ranám potom učinili až kolemjdoucí. Policistům se k případu podařilo ztotožnit dva hlavní aktéry v bílých mikinách a vyslechnout několik svědků. Stále se jim však nedaří vypátrat, kdo je zbitým mužem ve žlutém triku,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Z výpovědí svědků vyplývá, že by mohl být ukrajinské národnosti, nebo měl alespoň podobným přízvukem mluvit. Z Ukrajiny by mohla být i dívka v zelených kalhotách, která na videu muže brání před dalším útokem. „I s ní by potřebovali kriminalisté mluvit. Přivítají též výpovědi případných dalších očitých svědků, se kterými doposud nehovořili. Ozvat se mohou na linku 158,“ doplnil Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policisté, útok, napadení, bezvědomí, Nádražní ulice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dvojice zbila muže u brněnského nádraží do bezvědomí. Policisté pátrají po oběti brutálního útoku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.