Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Žena se dobývala do bytu kamarádky, která jí svedla přítele. Sokyně v lásce klidnili strážníci

Noční klid v brněnském Králově Poli narušil spor dvou žen. Jedna z nich se dobývala do bytu kamarádky, prý si chtěla vyříkat záležitosti týkající se cizoložství svého přítele. Hlasitě tloukla na dveře a zásobovala ženu za nimi salvou vulgárních nadávek. Sokyně v lásce museli uklidnit strážníci.

V noci spěchala hlídka pořádkové jednotky do brněnského Králova Pole. Na dveře jednoho z bytů bouchala devětatřicetiletá žena, prý si tak vynucovala otevření dveří a rozhovor se svou kamarádkou. Protože tlučení údajně doplňovala hlasitým pokřikováním vulgárních nadávek, povolala uživatelka bytu na pomoc strážníky.

Brněnští strážci zákona nejdříve kontaktovali vystrašenou nájemnici. Čtyřiatřicetiletá Brňanka hlídce popsala, že se společně se svojí matkou dívala na televizi. V jeden moment prý někdo zazvonil a hned potom zabouchal. Když uslyšely za dveřmi hlasitý křik, jasně rozpoznaly hlas její kamarádky.

„Starší z žen otevřela a odmítla přivolání své dcery, jak požadovala rozčílená žena. Než dveře zavřela, údajně na ni žena vychrlila několik vulgarit. Další pohrůžky už prý slyšela v bezpečí bytu. Údajná útočnice strážníkům nezapírala a k nadávkám se přiznala,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Popsala, že si prý chtěla s kamarádkou vyříkat záležitosti týkající se cizoložství svého přítele. Ten je jí prý nevěrný právě s kamarádkou. Hlídka se přesvědčila o tom, že všechny ženy jsou v pořádku. Po zklidnění je strážníci ujistili, že podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití projednají úředníci. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky MPB, strážníci, hádka, noční klid, nevěra, dveře, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Doba je sexistická a lidé, kdyby dodržovali DESATERO OD BOHA, tak NESESMILNÍŠ A NEPOŽÁDÁŠ MANŽELKY BLÍŽNÍHO SVÉHO - žilo by se líp a slušně a ubylo by rozvodů a SMILSTVA!!!!

Čtvrtek, 4. dubna 2024, 08:43Odpovědět

Žena se dobývala do bytu kamarádky, která jí svedla přítele. Sokyně v lásce klidnili strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.