Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž projížděl Brnem se zákazem řízení a kradenými značkami. Našel jsem je v lese, vysvětloval

Šofér bílého Fiatu brázdil ulice jihomoravské metropole, neunikl ale očím policistů. Měl totiž na voze připevněné kradené poznávací značky. Tvrdil, že je našel pohozené v lese. Při kontrole dokladů navíc strážci zákona zjistili, že má dva platné zákazy řízení.

Pozornosti policistů neunikl při průjezdu jihomoravskou metropolí malý bílý Fiat. Lustrací v evidencích totiž zjistili, že registrační značky, které na něm byly připevněné, jsou nahlášené jako odcizené. Informaci proto předali kolegům, jejichž směrem vůz právě jel.

„Ti jej potom spatřili a zastavili v ulici Vídeňská u Ústředního hřbitova. Když se následně řidiče ptali, jak ke značkám přišel, tvrdil, že je našel v lese. K vysvětlování toho měl však více,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Policisté totiž zjistili, že šofér, kterého mají před sebou, neměl za volantem vůbec co dělat. Má totiž aktuálně dva platné zákazy řízení. Policisty proto následoval na služebnu a o jeho vůz se postarala policejní odtahovka. Pro svou jízdu v zákazu řízení je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policisté, řidič, značka, odtahovka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž projížděl Brnem se zákazem řízení a kradenými značkami. Našel jsem je v lese, vysvětloval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.