Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Seniorka z Brna prudí sousedy. Když si dá skleničku, vyhazuje z okna matraci a oblečení

Seniorka posilněná alkoholem z okna svého bytu na okraji jihomoravské metropole začala vyhazovat vybavení. Na ulici letěla matrace a po ní několik kousků oblečení. Tohoto podivného jednání se prý žena dopouští pokaždé, když je pod vlivem alkoholu.

Nájemnice jedno domu v brněnské Bystrci v pátek ráno podle svědka vyhazovala z okna svého bytu oblečení a další věci. Muž se obával o zdravotní stav ženy a domníval se, že potřebuje pomoc, proto přivolal hlídku městské policie.

Na strážníky čekal před domem a předal jim další důležité informace o nájemnici. Osmašedesátiletá obyvatelka domu se podle něho stejného podivného jednání dopouští údajně pokaždé, když je pod vlivem alkoholu.

„Hlídka uživatelku bytu kontaktovala. Způsob její komunikace a obtížně zvládaný pohyb nasvědčoval tomu, že pila alkohol. Strážníkům nejdříve tvrdila, že oblečení a matraci prý z jejího okna vyhodily jí neznámé osoby. Během chvíle od ní hlídka slyšela hned několik jen těžce uvěřitelných verzí,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážníkům nadýchala bezmála jedno promile. I proto oznámila hlídka podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku v podobě znečištění veřejného prostranství správnímu orgánu. Úředníkům strážníci také předají podnět, aby se zaměřili na stav seniorky, která v bytě bydlí sama.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky MPB, strážníci, seniorka, alkohol, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka z Brna prudí sousedy. Když si dá skleničku, vyhazuje z okna matraci a oblečení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.