Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ženě se udělalo špatně a odvezla ji sanitka. Při odchodu v bytě zapomněla dceru, která neměla klíče

Seniorce z jihomoravské metropole se udělalo nevolno, a tak si přivolala zdravotníky. Při odchodu do sanitky automaticky zamkla dveře od bytu. Zapomněla však, že je uvnitř dcera, která nemá klíče. Žena zoufale křičela z okna, volání o pomoc zaznamenali strážníci.

Když procházela hlídka městské policie brněnskou částí Komín, z okna jednoho z domů na ni hlasitě volala sedmačtyřicetiletá žena. Strážníkům řekla, že je v bytě své matky, která ji tam omylem zamkla.

„Hned potom jim popsala, že matce se údajně udělala nevolno, proto ji sanitka odvezla na vyšetření do nemocnice. Při odjezdu prý automaticky zamkla dveře,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Hlídka ochotně a pohotově zjistila, že uživatelku bytu po ošetření na klinice, převáží sanitka zpátky domů. Tuto informaci předala uvězněné ženě, kterou také požádala o trpělivost. Předtím se strážníci ujistili, že je v pořádku.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, sanitka, zámek, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

CO TOHLE BYLO ZA RODINU? Matce je zle - přivolá si santiku a dcera někde pochrupuje, když je matce špatně? Co to je za vztahy v povedené rodině???? Až matka odcestuje dcera řičí z okna, že je deoma zamčená - HOMOLKOVI - SE VŠÍM VŠUDY!!!!

Pátek, 15. března 2024, 10:06Odpovědět

Ženě se udělalo špatně a odvezla ji sanitka. Při odchodu v bytě zapomněla dceru, která neměla klíče  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.