Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž parkoval na chodníku, pak zuřil před strážníky. Jeho dcera zoufale křičela, ať přestane

Brněnští strážníci se při řešení banálního přestupku setkali s řidičem, který na ně vyrukoval se zbytečnou agresivitou. Muži zákona chtěli řidiče na západě Brna upozornit na to, že nesmí parkovat na chodníku, ale ten jim začal okamžitě sprostě nadávat, nasedl do octavie a z místa chtěl odjet. Ve voze mezitím seděla jeho malá dcera, která na něj zoufale křičela, aby přestal.

Když muž začal z místa ujíždět, rozjeli se za ním strážníci s rozsvícenými majáky, vystoupili, postavili se vedle jeho auta a jeden z nich řidiče přes otevřené okénko instruoval, aby zastavil a záležitost s hlídkou projednal.

„Podezřelý se dál vztekal a ztrácel zábrany. Zuřivě křičel na celou ulici a vůbec přitom nedbal na to, že ho dcera ze zadního sedadla úpěnlivě žádala, aby přestal. Její zoufalé naříkání odbyl poznámkou, aby byla zticha. Hlídka městské policie ho několikrát důrazně nabádala, aby se mírnil alespoň kvůli svému malému dítěti, na její připomínky však nijak nedbal,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci chtěli dívku uklidnit, ale hlasitý řev muže uslyšela jedna z kolemjdoucích, která se z vlastní iniciativy utěšování dívky ujala. „Muž na hlídku křičel naprosto nepublikovatelné urážky a porušení předpisů zatvrzele hájil tím, že je držitelem průkazu ZTP a nepochopí to prý jen tupec. Strážníci mu potom na jeho vlastním vytištěném dokumentu vysvětlovali, že ani tak nemá oprávnění stát na chodníku,“ popsal mluvčí.

Podle strážníků nebylo možné případ s mužem projednat na místě, a tak předali podezření z dopravního přestupku i ze znevážení úřední osoby do správního řízení. „Vzhledem k tomu, že byl zcela lhostejný k rozpoložení dítěte, požádala městská policie o prověření situace v rodině sociální pracovníky,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky parkování, agresivita, řidič, dcera, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Plnej souhlas s ROLANDEM..

Čtvrtek, 21. března 2024, 20:45Odpovědět

Jiří Svoboda

Co s takovým blbem...

Pátek, 15. března 2024, 10:10Odpovědět

Roland von Wagen

Arogantní retard v superbu. Je zajímavé, jak některé modely aut přitahují degeny, protože v suberbech je téměř jisté, že narazíte právě na něco takového. Co mi ale hlava nebere je, že mentálně retardovaní (a to fakt hodně retardovaní) jedinci můžou získat řidičák.

Čtvrtek, 14. března 2024, 13:15Odpovědět

VIDEO: Muž parkoval na chodníku, pak zuřil před strážníky. Jeho dcera zoufale křičela, ať přestane  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.