Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dvojice napadla bývalou spolubydlící z ubytovny. Vyhrožovali nožem a zamkli ji přes noc v pokoji

Účty se svou bývalou spolubydlící si přišla vyřídit žena na ubytovnu v jižní části Brna. Společné s mužem, který ji doprovázel, spolubydlící napadli. Uštědřili jí několik ran pěstí do obličeje a rozmlátili jí telefon. Pak jí přiložili nůž ke krku. Nakonec ji zamkli v pokoji.

Nepřípustné chování v ubytovně na jihu jihomoravské metropole řešily v úterý odpoledne hlídky městské policie. S žádostí o pomoc se na ně obrátil přímo správce objektu. Uvnitř ubytovny se prý nacházela dvojice, která se tu údajně zdržovala neprávem. Kdysi v místě bydleli, ale odstěhovali se.

„Dvojice navíc podle oznamovatele předešlého dne údajně vyhrožovala jedné z ubytovaných žen. Sedmačtyřicetiletý muž na ubytovnu došel v doprovodu o rok mladší bývalé nájemnice. Zamířili prý na pokoj, kde žena dříve bydlela,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Bývalou spolubydlící pak muž napadl. Několikrát ji prý udeřil do obličeje, a když chtěla přivolat pomoc, jeden z dvojice jí vytrhl telefon z ruky a praštil s ním o skříň. Muž potom vytáhl nůž s délkou čepele zhruba třicet centimetrů a přiložil ho sedmapadesátileté ženě ke krku. Jeho známá ho v tom pak vystřídala.

Poté ženu zamkli v pokoji a odmítali ji až do rána pustit ven. Oba před strážníky všechno zapírali, přestože svědkyně z ubytovny potvrdila, že přes zamčené dveře slyšela křik, údery do vybavení a také nářek napadené ženy.

„Strážníci proto okamžitě pojali podezření z trestného činu a vyrozuměli policisty. Po konzultaci s nimi hlídky městské policie asistovaly správci při vykázání dvojice z budovy. Strážníci případ pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu postoupí republikovým kolegům,“ doplnila Skřivanová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MP Brno, ubytovna, napadení, nůž, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Divné hrátky!!!!????

Pátek, 15. března 2024, 17:23Odpovědět

Dvojice napadla bývalou spolubydlící z ubytovny. Vyhrožovali nožem a zamkli ji přes noc v pokoji  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.