Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena odložila kočárek u železničních kolejí. Nechtěla jsem ho vláčet do kopce, hájila se

Žena se vydala se svými dvěma potomky na procházku v brněnských Obřanech, překvapil ji ale namáhavý terén. Kočárek plný dětského oblečení proto nechala stát hned vedle železnice a s dětmi vyrazila pěšky. Kolemjdoucího muže nález vyděsil a přivolal strážníky.

Pozorný muž procházejí nábřežím v brněnských Obřanech si ve poblíž kolejí všiml opuštěného dětského kočárku. Protože v jeho blízkosti údajně nikoho přes půl hodiny neviděl a uvnitř prý bylo dětské oblečení, přivolal hlídku městské policie.

„Strážníci o možném pohybu osoby po přilehlé trati či v tunelu informovali odpovědného pracovníka železniční stanice. Také ho požádali, aby vyrozuměl strojvůdce projíždějících souprav. Hned potom začala hlídka prohledávat okolí,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Za necelou čtvrthodinu kontaktovala hlídka v nedaleké lokalitě jednačtyřicetiletou ženu z Brna ve společnosti dvou dětí. Strážníkům řekla, že je s dětmi na procházce a kočárek nechala u tratě. Prý proto, aby ho nemusela namáhavě vláčet nepříznivým terénem. Hlídka se ujistila, že jsou všichni v pořádku a s úlevou pokračovala v další činnosti.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky MPB, strážníci, kočárek, železnice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena odložila kočárek u železničních kolejí. Nechtěla jsem ho vláčet do kopce, hájila se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.