Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zdrogovaný řidič třicet kilometrů ujížděl policistům. Měl deset zákazů řízení

Policisté v Brně chtěli k běžné silniční kontrole zastavit sedmatřicetiletého řidiče, ten ale začal zběsile ujíždět až k Vyškovu. Jízdou ohrozil nejen sebe, ale hlavně své okolí. Ukázalo se, že má celkem deset zákazů řízení, které nerespektuje. Navíc před jízdou požil pervitin.

Více než třicet kilometrů stíhali policisté osobní automobil Volkswagen Passat, který chtěli minulý týden zastavit k silniční kontrole v brněnské ulici Tuřanka. K noční zběsilé jízdě s množstvím nebezpečných situací až na Vyškovsko do obce Bohaté Málkovice měl sedmatřicetiletý šofér rozhodně důvod.

Policisté museli muži při jeho zadržování pohrozit namířenou střelnou zbraní. Navíc zjistili, že řídil pod vlivem pervitinu. Ujíždějící řidič v minulosti také postupně nasbíral deset zákazů řízení, které nerespektuje. Skončil tedy v policejní cele.

Vyšetřující policisté hledají svědky zběsilé jízdy. „Hledáme jak řidiče, tak i další účastníky silničního provozu, které šofér svou velmi nebezpečnou jízdou ohrozil. Informace můžete předat prostřednictvím tísňové linky 158,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policie, policisté, drogy, auto, Brno, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zdrogovaný řidič třicet kilometrů ujížděl policistům. Měl deset zákazů řízení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.