Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladík si z brněnského obchoďáku odnesl ruku figuríny. Přestože ji vrátil, pokutě neušel

Mladý muž si z obchodu v nákupní galerii v centru jihomoravské metropole odnesl netradiční lup. Do oka mu padla ruka jedné z figurín. Pracovník ostrahy přivolal strážníky, ti muži uložili pokutu. Plastovou končetinu mladík do obchodu vrátil.

Řešením krádeží se brněnští strážníci zabývají dnes a denně. Velmi často jde o alkohol, potraviny nebo třeba drogistické zboží. Občas je ale předmětem krádeže artikl, u kterého byste si možná položili otázku, k čemu ho dotyčný potřeboval.

„A právě jeden takový případ řešili strážníci v pondělí navečer v nákupní galerii v centru města, kam si je přivolal pracovník ostrahy. Mezi návštěvníky poznal mladíka, který tu podle jeho slov více než před měsícem odcizil ruku figuríny. Škodu vyčíslili zaměstnanci zhruba na dva tisíce korun,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Mladého muže proto okamžitě kontaktoval a domluvil se s ním, že ukradenou ruku figuríny vrátí. Ten naštěstí nelenil a učinil tak ještě před příjezdem hlídky městské policie. To však nemění nic na tom, že se svým předchozím jednáním stal podezřelým z krádeže.

„Vzhledem k jeho ochotě spolupracovat ale od strážníků dostal pokutu jen v řádu několika stovek korun,“ doplnila Skřivanová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, obchod, figurína, pokuta, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Na copak tu ruku asi chtěl použít? Asi mu bylo večer smutno a bylo by to, jak od cizého ne????

Pátek, 15. března 2024, 10:32Odpovědět

Mladík si z brněnského obchoďáku odnesl ruku figuríny. Přestože ji vrátil, pokutě neušel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.