Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zdrogovaný muž běžel v protisměru po dálničním nájezdu. Po srážce s autem utrpěl lehké zranění

V blízkosti dálničního nájezdu na jižní hranici jihomoravské metropole projíždějící řidiče šokoval muž, který po rychlostní silnici sprintoval v protisměru. V černém oblečení byl ve večerních hodinách vidět až na poslední chvíli, po požití drog měl nejspíš pocit nesmrtelnosti. Ze srážky s jedním z vozů vyvázl jen s lehkým zraněním.

Muž běžel v protisměru

Jen zázrakem neskončil úterní ranní střet chodce s osobním automobilem poblíž Modřic na Brněnsku katastrofou. Muž v černém oblečení za snížené viditelnosti pobíhal po rychlostní komunikaci, pohyboval se v protisměru.

Muž ale naběhl přímo před osobní vůz značky Volvo. Ze střetu vyvázl jen s lehkým zraněním. Velký podíl na tom, že nehoda neskončila tragédií, mají podle policistů projíždějící řidiči, kteří stačili bleskurychle reagovat na vzniklé nebezpečí.

„Proč se muž v tmavém oblečení bez reflexních prvků pohyboval v prostoru, kam chodci nesmí, je otázkou. Napovědět může zjištění policistů vyšetřujících nehodu. Muž sice nebyl pod vlivem alkoholu, ale měl pozitivní test na drogy. Hlídce muž přiznal, že užil pervitin,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Tragické nehody z minulého týdne

Další dvě nehody chodců v Brně z minulého týdne skončily tragicky. V pondělí v Bauerově ulici nepřežil srážku s nákladním automobilem devětatřicetiletý cizinec.

Nákladní vůz dnes odpoledne srazil v Brně nedaleko výstaviště chodce, muž na místě i přes odbornou resuscitaci zemřel. Policisté okolnosti nehody vyšetřují. Doprava v místě je omezená.

Smrtí chodce skončila také středeční večerní nehoda osobního automobilu Mercedes a čtyřicetiletého muže, která se stala v Moravanské ulici. O život bojuje v nemocnici jedenadvacetiletý chodec, který ve čtvrtek po ránu přebíhal Provazníkovu ulici. Po kolizi hned se dvěma automobily je jeho stav stále kritický.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policisté, drogy, dálnice, srážka, auto, Brno, Modřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zdrogovaný muž běžel v protisměru po dálničním nájezdu. Po srážce s autem utrpěl lehké zranění  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.