Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Agresivní otec demoloval vybavení pronajatého bytu. Zakrvácený otevřel strážníkům a chtěl se prát

Čtrnáctiletá dívka zavolala pomoc poté, co její agresivní otec nezvládl výbuch vzteku a začal ničit nábytek. Dcera upozornila na chování svého otce pronajímatele bytu, ten přivolal pomoc strážníků. Když se muž s krvácejícími poraněními zjevil ve dveřích, okamžitě se pokusil strážníky napadnout.

Klid středeční noci narušil jednačtyřicetiletý muž v brněnských Židenicích. Za přítomnosti své čtrnáctileté dcery začal v záchvatu vzteku demolovat vybavení pronajatého bytu. Dívka kontaktovala pronajímatele bytu a popsala mu, že otec rozbíjí nábytek. Protože se ho bojí, prý se zamkla v pokoji. Muž poté ihned kontaktoval strážce brněnského zákona.

„Hlídka okamžitě silně zabouchala na dveře bytu. Ještě předtím, než jim jednačtyřicetiletý nájemník otevřel, viděla oknem v místnosti střepy, nepořádek a krvavé stopy. Když se muž s krvácejícími poraněními zjevil ve dveřích, okamžitě se pokusil strážníky napadnout. V tom mu hlídka pohotovým zákrokem zabránila a skončil v poutech,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Dcera byla naštěstí v pořádku a strážníkům potvrdila, že otec si vybíjel zlost jen na vybavení bytu. Přivolaní záchranáři převezli muže po nezbytném ošetření do nemocnice. Nezletilé dívky se dočasně, po dohodě s matkou, ujala sousedka.

Své chování bude muž muset vysvětlovat úředníkům. Ti také budou pracovat s informací, že test na drogy, provedený republikovou policí, neprokázal jejich užití. Státní kolegové na místě zároveň vyloučili podezření ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, agrese, byt, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Matas

A co má Brno za speciální zákon a jeho strážce? Redaktorka by se měla doučit češtinu!

Sobota, 24. února 2024, 08:53Odpovědět

Diskutér T.

Opět obdivuji práci policistů - přibývá v poslední době opravdu zajímavých případů....

Pátek, 23. února 2024, 19:11Odpovědět

Agresivní otec demoloval vybavení pronajatého bytu. Zakrvácený otevřel strážníkům a chtěl se prát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.