Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Muž na drogách se zákazem řízení vezl čtyři malé děti, v sedačce bylo jen jedno

Policisté při běžné silniční kontrole zjistili, že řidič, kterého zastavili v neděli odpoledne, má za odmítnutí lékařského vyšetření na drogy platný zákaz řízení. Provedený test na přítomnost návykových látek navíc ukázal pozitivní výsledek na amfetaminy. Řidič měl v autě nejen svou přítelkyni, ale také čtyři malé děti, z nichž jen jedno bylo správně usazeno v autosedačce.

Když policisté muže v neděli odpoledne zastavili, zjistili, že má za odmítnutí lékařského vyšetření na drogy platný zákaz řízení, a tak je zajímalo, zda neřídí i tentokrát pod vlivem drog.

„Jejich podezření se potvrdilo, provedený test ukázal pozitivní výsledek na amfetaminy,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka. Řidič navíc po pozitivním výsledku testu na drogy znovu odmítl lékařské vyšetření s odběry, což mu podle policie bude jistě přitěžující okolností.

Řidič v autě navíc vezl i svoji přítelkyni a čtyři malé děti. „Tolik míst však v autě nebylo, takže v sedačce měl správně usazené jen jedno. Muž podezřelý z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání tak musel policisty následovat na služebnu,“ uvedl mluvčí a dodal, že za řízení v zákazu muži hrozí až dva roky odnětí svobody.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky drogy, řidič, auto, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Co dnes děje, to ani hlava nebere - co to bylo asi za člověka????

Čtvrtek, 8. února 2024, 05:41Odpovědět

VIDEO: Muž na drogách se zákazem řízení vezl čtyři malé děti, v sedačce bylo jen jedno  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.