Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý senior v trenýrkách se v pekárně opíral o skleněnou vitrínu. Prodavačka zavolala strážníky

Strážníky na opilého seniora v trenýrkách zavolala pracovnice pekárny v brněnském Králově Poli. Vadilo jí, že se opírá o skleněnou vitrínu a mohl by ji rozbít. Čtyřiasedmdesátiletý Brňan pak hlídce městské policie nadýchal skoro dvě promile.

Pracovnice pekařství v Králově Poli v úterý odpoledne přivolala hlídku městské policie na pomoc proti opilému seniorovi. Strážníkům po příjezdu sdělila, že se v prodejně s pečivem pohybuje muž v trenýrkách s kalhotami u kolen, který se nebezpečně opírá o skleněnou vitrínu.

„Protože zákazník byl podle ženy pod vlivem alkoholu, obávala se, že skříň s prosklenými dveřmi poškodí. Hlídka proto v prostorách prodejny kontaktovala čtyřiasedmdesátiletého Brňana,“ řekla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Že je senior opilý, si strážníci potvrdili nejen alkohol testerem, který ukázal 1,84 promile, ale i tím, že z muže byl cítit alkohol a měl problémy s pohybem i mluvením. „Přivolaná sanitka ho proto za asistence strážníků převezla na záchytnou stanici,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky městská policie, pekárna, skleněná výloha, senior, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý senior v trenýrkách se v pekárně opíral o skleněnou vitrínu. Prodavačka zavolala strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.