Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zloděje v Brně honila mlsná. Z vykradené chaty si odnesl sedmdesát kilo cukru a flašku pálenky

S docela neobvyklým lupem odešel zatím neznámý pachatel ze zlodějské výpravy do rekreační oblasti v brněnských Řečkovicích. Muž s poněkud mlsným jazýčkem se vloupal do jedné z chat. Nešel ale po penězích, z budovy si odnesl sedmdesát kilo cukru a další pochutiny.

Neobvyklou loupež nahlásil policistům padesátiletý majitel jedné z rekreačních chat v brněnské městské části Řečkovice. Pachatel se do víkendového příbytku dostal po poničení zámků na brance a dveřích. Lupiče nehledal hotovost ani peníze, ale zřejmě dostal chuť na sladké.

„Z místa pachatel odnesl sedmdesát kilogramů cukru a dvacet lahví balené vody. Jako benefit pak přibalil ještě lahev domácí ovocné pálenky,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Do oka výtržníkovi padly také dva letité koženkové kufry, do nichž si majitel ukládal staré firemní účetnictví. Podle policistů zatím neznámý muž napáchal škodu za nejméně deset tisíc korun.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky policie, pachatel, loupež, chata, cukr, Brno

Zloděje v Brně honila mlsná. Z vykradené chaty si odnesl sedmdesát kilo cukru a flašku pálenky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.