Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Muži v Brně nevyhovovalo, že je součástí milostného trojúhelníku. Soka zmlátil na zastávce

Do krve se pomlátili kamarádi v Brně, kteří chovají náklonnost ke stejné ženě. Napětí vygradovalo na autobusové zastávce, kde jeden z třicátníků ztloukl druhého nápadníka, jenž pak po útoku zůstal s bolestmi na zemi. K situaci se pak nachomýtli strážníci.

Tři Brňané, kterým nedávno odbila třicítka, šli společně ven při sobotním večeru. Akce ale nedopadlo dobře, protože při pití alkoholických nápojů se začalo mluvit o dívce, o níž se dlouhodobě dva členové party zajímají. Emoce vypluly na povrch při čekání na autobus. Na bystrcké zastávce Kubíčkova se souputníci pustili do bitky. Třicetiletý muž odnesl napadení o tři roky staršího přítele zakrváceným rtem a boulím na temeni. S bolestivou grimasou ho uviděli sedět na patníků strážníci, které povolali svědci událostí. 

Spor prý přerostl až do potyčky, při které třicátník udeřil o tři roky staršího muže do obličeje a shodil ho tak na zem. Oba totiž údajně měli zájem o stejnou ženu. Všichni tři muži byli očividně opilí,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Zraněný nakonec skončil v bohunické nemocnici, kam ho poslali přivolaní zdravotníci. Jakmile se vrátí, čekají třicátníka úředníci. „Případ strážníci pro podezření z přestupku proti občanskému soužití předali k projednání u přestupkové komise,“ dodal Ghanem.  

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, MHD, Aféra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To je ale zajímavá doba - myslím, že to nebyl milostný trojúhelník, ale boj o to, kdo je větší kosočtverec!!! Chce to přidat práce, aby hńupy neměli čas na erotické čuńačiny!!!

Středa, 25. října 2023, 08:58Odpovědět

Muži v Brně nevyhovovalo, že je součástí milostného trojúhelníku. Soka zmlátil na zastávce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.