Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Muž v Brně si krátil čekání na semaforu. Nastříkal si pepřák do obličeje

Případ, jaký nemá obdoby. Tak mluví o počínání šestadvacetiletého řidiče automobilu značky BMW brněnští strážníci. Mladík si ve volné chvíli hrál s obranným sprejem. Omylem si pak látku nastříkal do obličeje. Naříkajícího šoféra si nakonec všimli strážníci, kteří mu umyli oči.

Událost se odehrála ve čtvrtek v noci mezi Vlhkou a Křenovou ulici. Právě tam se objevil mladý muž, který se projížděl svým značkovým automobilem. Při čekání na světelný signál zašmátral po obranném spreji. S pepřákem si hrál do té doby, než se mu vše vymklo kontrole. Šofér si látku nastříkal do obličeje. S bolestivou grimasou pak opustil vůz. Hekajícího motoristy si všimli kolemjdoucí, kteří zavolali na pomoc městskou policii. Strážníci se pak nestačili divit, jak k celé situaci došlo.

Při průjezdu křižovatkou nedopatřením použil obranný pepřový sprej přímo v zavřené kabině vozidla. Část štiplavé látky si prý našplíchal i do obličeje. Před strážníky si stěžoval na velké bolesti a pálení, a tak mu oči vymyli speciálním dekontaminačním roztokem, který vozí ve služebním autě,“ sdělil mluvčí Městské policie Jakub Ghanem

Vymývání očí zabralo zhruba deset minut. Strážci brněnského zákona celou proceduru se zájmem pozorovali. Po dokončení díla bylo na čase, aby rozhodli o trestu. „Strážníci usoudili, že na správné zásady při řízení bude mladý muž příště pamatovat i bez trestu za dopravní přestupek,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Karlovy Vary

Štítky Brno, Strážníci, Sprej, Pepřák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roland von Wagen

V nepoužívání blinkrů už jim dýchají na záda volvisti, tak musí řidiči BMW hledat další demonstraci své demence v oblastech mimo automobilismus.

Čtvrtek, 12. října 2023, 15:03Odpovědět

Ludwig Ludwigovicz

Inu, mladý muž. A ještě k tomu z Brna

Čtvrtek, 12. října 2023, 13:27Odpovědět

Jakub Skalský

Tak už jen řídit BMW svědčí o psychické poruše. A holt pepřák nepatří do rukou postižených osob.

Čtvrtek, 12. října 2023, 11:08Odpovědět

Muž v Brně si krátil čekání na semaforu. Nastříkal si pepřák do obličeje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.