Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Okolo obchoďáku v Brně pobíhal muž v trenýrkách. Malým chlapcům ukazoval svůj rozkrok

Nepříjemný výhled se naskytl brněnským strážníkům, kteří mají na starost východní revír města. Při pravidelné obhlídce si všimli téměř nahého muže, který pobíhal okolo obchoďáku a rozhazoval okolo sebe smetí. Později navíc zjistili, že se před jejich příjezdem obnažoval a ukazoval svoje přirození dětem.

Sedmatřicetiletý muž pobíhal poblíž obchodního domu v brněnské Bubeníčkově ulici pouze v trenýrkách. Aby toho nebylo málo, při exhibicionistických kouscích kolem sebe rozhazoval nejrůznější odpadky a celkově se choval velmi podivně. Strážci zákona se proto za naháčem vydali a konfrontovali ho.

„Při zjišťování jeho totožnosti hlídku kontaktovali tři chlapci ve věku od deseti do čtrnácti let, kteří strážníkům řekli, že se před nimi muž obnažoval a ukazoval jim přirození,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. Překvapení strážníci začali jednat a povolali své kolegy z celostátní policie. Policisté si muže z Brněnska převzali a budou ho vyšetřovat pro podezření ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Nahý muž, Trenýrky, Přirození, Brno, MPB

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Prase zůstane prasetem - tak rozhazování odpadků - je nehoráznost a ještě větší prasárna je dětem ukazovat CARA - doufám, že dostane řádně za vyčenou následně od spoluvězn´ů - co už se tady děje - to je trochu moc. Jaké byl národnosti prosím???? V trenkách - to vypadá na chlapa někde s ubytovny, co šel se smetím a zachtělo se mu mladejch chlapců......FUJKY!

Sobota, 7. října 2023, 09:19Odpovědět

Libor Burian

Možná účastník nějakého duhového pochodu co se domnívá že jeho car je pozoruhodný. Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Neděle, 8. října 2023, 11:51Odpovědět

Okolo obchoďáku v Brně pobíhal muž v trenýrkách. Malým chlapcům ukazoval svůj rozkrok  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.