Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena v Brně se procházela v tunelu pro šaliny. Po kolejích vedla dítě

Nebezpečný způsob cestování zvolila žena v jihomoravské metropoli pro sebe a malou dívku. Dvojice, kterou vykázal ven z šaliny revizor kvůli neplatným jízdenkám, se ocitla v Žabovřeské ulici, odkud ale neznala cestu pryč. Starší z nich nakonec vybrala tu nejhorší trasu, a i s dítětem se vydala po tramvajových kolejích do tamního tunelu.

Nepochopitelné jednání ženy, která vedla jedenáctiletou dívku ze školy, zaznamenali zaměstnanci dopravního podniku v Brně. V tunelu u Žabovřeské ulice zahlédli duo pochodující po kolejích přímo do tunelu pro tramvaje. Hlídka městské policie, jež dorazila na místo po telefonátu z dispečinku brněnského dopravce, se nestačila divit.

Ženu z Opavska i dítě, které doprovázela do dětského centra, před incidentem přistihl revizor při jízdě na černo. Nuceně proto obě vystoupily na nejbližší zastávce a rozmýšlely, kam se vydají dál.

„Další cestu dospělá osoba zvolila po kolejích v tramvajovém tunelu. Prý proto, že jinou cestu nezná. Touto volbou ohrozila sebe i dívenku, která byla s ní, ale také omezovala provoz tramvají,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. Jednání, kterým žena porušila zákon o drahách, bude nyní vysvětlovat úředníkům.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMB

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, žena, dívka, koleje, tunel, šalina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně se procházela v tunelu pro šaliny. Po kolejích vedla dítě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.