Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena v Brně mámila z doktorky léčivé pilulky. Počkám si na vás, hrozila jí

Zoufalou situaci zažila lékařka v brněnské nemocnici, do jejíž ordinace zavítala agresivní pacientka. Žena po zdravotnici s velkým přesvědčením vyžadovala konkrétní prášky, které jí ale doktorka odmítla předepsat a odkázala ji na praktického lékaře. To Brňanku dopálilo a zaskočené internistce slíbila, že jí za pomoc něco provede.

Neomalenou odpověď na své rady dostala doktorka v Brně, která neuposlechla příkazy své pacientky. Sedmapadesátiletá žena ze zdravotnice loudila recept na určitý druh pilulek, což ale internistka odmítla. „Začala jí trpělivě vysvětlovat, že vzhledem k užívání jiných medikamentů, bude lepší, když se obrátí s tímto požadavkem na praktického lékaře, který zná její celkový zdravotní stav,“ vysvětlila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Jako odměna za pomoc lékařce na hlavu přistály urážky a vulgární výrazy. Protože si i tak trvala na svém rozhodnutí, nakonec se nevyhnula ani vyhrožování. Pacientka na ošetřující osobu vyhrkla, že si na ni venku počká a něco jí udělá.

Strážníkům, které na místo zavolal personál nemocnice, ale padesátnice tvrdila něco jiného. „Nadávky prý adresovala své vnučce, která s ní byla také v ordinaci. Protože její nevhodné chování vůči lékařce dosvědčilo hned několik přítomných, oznámili strážníci podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití úředníkům,“ dodala.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, nemocnice, léky, lékařka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Koudelka

Které etnikum to asi bylo..?

Úterý, 3. října 2023, 09:17Odpovědět

Diskutér T.

BABA JEDNA ŘARODĚJNÁ - CO MÁMILA ZA PILULKY - ASI PRO STARÝHO VIAGRU NEBO CO? MOŽNÁ MĚLA TOUHU PO PENICILINU, KTEREJ NENÍ A NEBUDE - TO MUSÍ JÍT OBTĚŽOVAT VÁLKA!!!!!

Pondělí, 2. října 2023, 17:23Odpovědět

Blanka B.

NĚJAKÁ pacientka řekla NĚJAKÉ urážky lékařce, která jí nedala NĚJAKÉ prášky a prohlásila, že jí NĚCO udělá. Tak NĚJAK článek o NĚČEM nebo NIČEM?

Pondělí, 2. října 2023, 15:13Odpovědět

Žena v Brně mámila z doktorky léčivé pilulky. Počkám si na vás, hrozila jí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.