Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Z brněnského obchoďáku vyhnali opilého sekuriťáka. Nemají mě dávat k alkoholu, bránil se

O zábavu postaráno měli zaměstnanci supermarketu na západě Brna. Při obchůzce strážníků se pracovníci hlídce svěřili, že je jejich kolega opilý. Po důkladném pátrání navíc zjistili, kde k alkoholu přišel. Sekuriťáka, který si nejspíš spletl náplň svojí práce, a místo hlídání zboží konzumoval, pak společnými silami vypakovali z obchodu.

Až padesát tisíc za dvě plechovky piva zaplatí pracovník ostrahy v brněnských potravinách. Hlídač v pracovní době až příliš zatoužil po pár škopcích a vzhledem k tomu, že nad nimi držel ochrannou ruku právě on, nic mu nebránilo, aby si piva z regálu vzal.

Šestadvacetiletý muž ale poté nebyl schopný skrývat, že je ve značně podroušeném stavu, takže přilákal pozorné oko svého nadřízeného. Ten neváhal a když v supermarketu zahlédl hlídku městské policie, ihned ji oslovil.

„Podezřelý mladík se strážníkům přiznal, že pil alkohol. Dobrovolně podstoupil i dechovou zkoušku s výsledkem přes 1,6 promile,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem a dodal, že hodnota při následném kontrolním testu ještě vystoupala.

Strážci zákona proto nabyli dojmu, že hlídač pravděpodobně popíjel jen o chvíli dříve a dali se do pátrání po prázdných flaškách. V šatnách pro zaměstnance nakonec našel ukryté dvě prázdné plechovky od piva vedoucí prodejny. „Za majetkový přestupek muži ve správním řízení hrozí pokuta do 50 tisíc korun. Vyvození personálních důsledků je na jeho nadřízených,“ dodal.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, obchod, alkohol, opilec, sekuriťák, pivo, strážníci, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

JEŠTĚ, ŽE TEN DOTYČNÝ NEPRACUJE JAKO OCHRANKA V SEX SHOPU, JAKO NASAZENÁ OCHRANKA - HEZKEJ DEN VŠEM PROŽÍVAČŮM HUMORU.

Pátek, 15. září 2023, 10:43Odpovědět

Z brněnského obchoďáku vyhnali opilého sekuriťáka. Nemají mě dávat k alkoholu, bránil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.