Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž v Brně vylezl z vězení a chtěl za čokoládky dostat drogy. Plán zkazil sekuriťák

Dobrotu za dobrotu toužil vyměnit muž v centru Brna, který si opatřil v obchodním centru dvacet čokolád, aby získal dávky psychotropních látek. Do plánu notorického potížisty se zkušenostmi z vězení ale hodili pomyslné vidle sekuriťák, strážníci i policisté, kvůli nimž nezískal pamlsky ani drogy.

K případu došlo v nákupáku ve středu moravské metropole, kde se objevil třiačtyřicetiletý Brňan. Krátce po příchodu zamířil do obchodu s potravinami. V regálu  si vyhlédl v regálu dvacet čokolád. Kokina naházel do batohu a těšil se, že s kořistí odejde domů. Jenže podcenil bdělost pracovníka ostrahy. Zloděje čapl u pokladen a zavolal městskou policii.

„Po příchodu se strážníci od Brňana dozvěděli, že je drogově závislý a prodejem odcizených čokolád chtěl získat peníze na, pro něho tolik potřebné, dávky. Hlídce se také pochlubil, že byl před nedávnem propuštěn z výkonu trestu,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná

Pracovníky v uniformách napadlo, že podezřelý může mít na triku daleko více prohřešků. Nemýlili se, což jim potvrdili i přivolaní policisté. Od strážců zákona zjistili, že lapka si odpykal nedávno trest za majetkovou trestnou činnost a nyní je opět venku a krade.

„Hlídka muži oznámila, že úterní krádeží čokolád v hodnotě necelých pěti tisíc korun se stal podezřelým ze spáchání trestného činu. Ihned přivolala hlídku státní policie a podezřelého z trestného činu jim předala,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Čokoláda, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

JE VIDĚT, ŽE TOHO PACHOLKA TAM NEPŘEVYCHOVALI!!!

Neděle, 10. září 2023, 09:21Odpovědět

Muž v Brně vylezl z vězení a chtěl za čokoládky dostat drogy. Plán zkazil sekuriťák  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.