Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladý muž běhal nahý po Brně, protože prohrál sázku. Doma ho pak seřvala matka

Z ostudy kabát si upletl jedenadvacetiletý muž v Brně. S přáteli uzavřel sázku, která nápadně připomínala scénu ze známého českého filmu Discopříběh. Po městě běhal nahý tam a zpět. Navíc mladíkovi schovali kamarádi oblečení a k tomu se potkal městskou policií, která do akce povolala jeho matku.

Příhoda, na kterou se bude dlouho vzpomínat, se odehrála v brněnské městské části Kohoutovice. Jediný, kdo by na historku nejraději zapomněl, byl mladý Brňan. S partou se vsadil, že proběhne svlečený od domů k lesu a zpět. K výzvě se jako správný chlap postavil čelem. Jenže netušil, že kámoši vezmou roha a schovají mu oblečení. Vrchol ponížení ale přišel ve chvíli, když se o něj začala zajímat městská policie. Tu do akce povolal nespokojenec z paneláku. Slyšel totiž hluk na sídlišti, a tak vytočil tísňovou linku.  

Na sídlišti strážníci nejprve nikoho podezřelého nenašli. Parta dětí však ukázala k nedalekému lesu, odkud bylo před chvílí slyšet něčí volání. Jakmile strážníci vstoupili mezi porost, vyběhl ze křoví úplně nahý mladý muž a spěchal hlouběji do lesa. Po dostižení přiznal, že si připadal trapně,“ popsal mluvčí Městské policie Jakub Ghanem

Příslušníci městské policie se po chycení mladíka začali ptát na celý příběh. Od bahna špinavý mladík vyprávěl, co za bláznivým nápadem stálo. Strážníci se zájmem poslouchali líčení a posléze podali nešťastníkovi kanystr, aby se umyl před příchodem matky. Naháč totiž neměl klíče od domu, a tak si vypil kalich hořkosti až do dna. Naštvaná matka přišla, aby si dítě vzala zpět domů, kde synovi řádně vyhubovala. 

„Mladík nadýchal 1,7 promile, ale nebyl v takovém stavu, aby ho strážníci nechali převézt na záchytnou stanici. Z jeho reakcí usoudili, že se již dostatečně vytrestal sám. Matka ho tedy potom odvedla domů,“ dodal strážník Ghanem.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Běh, Nahota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Doma na něj skočila stará TATRAMATKA NE??

Středa, 6. září 2023, 14:26Odpovědět

Diskutér T.

V POSLEDNÍ DOBĚ SE TO PRASATY JEN HEMŽÍ A MP. BRNO BY MOHLA ŘEŠIT ZÁVAŽNÉ PŘÍPADY A MUSÍ VYJÍZDĚT KE ZVRHLEJM IMBECILŮM - HOŠI V UNIFORMÁCH - OPĚT VÁS OBDIVUJI A ZDRAVÍM PŘI VAŠI TEŽKÉ SLUŽBĚ.

Pondělí, 4. září 2023, 19:15Odpovědět

Henrieta Elka

No to je hrůza vy jste ještě neviděla nahého chlapa,co je na tom tak zvrhlého.Je to spíš k smíchu,toje toho taková hloupost.Děláte jak kdyby někdo znásilnil deset lidí.

Pondělí, 4. září 2023, 19:35Odpovědět

Henrieta Elka

No ten si z matky asi něco tak dělal,v jednadvaceti letech.

Pondělí, 4. září 2023, 18:11Odpovědět

Mladý muž běhal nahý po Brně, protože prohrál sázku. Doma ho pak seřvala matka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.