Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena v Brně před sekuriťákem odhodila džíny. K rozřešení případu pomohl i pes, který chtěl ven

Honičku s dobrým koncem zažil sekuriťák z brněnského obchoďáku, který se pustil do sprinterského souboje s třicetiletou ženou. Zákaznice pod tlakem pracovníka hodila ukořistěné rifle do křoví, u něhož se za nedlouho potkali strážníci, chovatelka a pes.

Celá událost začala zdánlivě nevinnou návštěvou obchodního centra na západě Brna, kam se vydala třicátnice, aby si nakoupila nové oděvy. V nákupáku si vyhlédla dobře padnoucí rifle. S kalhotami nakonec vyběhla nadšeně ven. Jenže zapomněla, že za zboží se platí. Než se rozkoukala, byl jí v patách energetický člen ostrahy. 

Díky dobré kondici Brňanku honil až do nedaleké ulice, kde zlodějka kapitulovala. Zvonáče hodila do křoví. Mezitím přijeli přivolaní strážníci, kteří žádali od všech vysvětlení. Zaměstnanec bezpečnostní agentury popsal, že došlo ke zjevné krádeži. Podezřelá ale přišla s jiným příběhem.

„Hlídka městské policie ale od ženy slyšela jinou verzi. Když prý na ni zaměstnanec bezpečnostní agentury zavolal, lekla se, dostala strach a z prodejny utekla. Rifle prý měl v ruce pracovník ostrahy, který za ní běžel,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníci přemýšleli, kdo z dvojice má pravdu. Vše nakonec rozřešil nečekaný svědek. K majákům přišla majitelka psa, který paničku vytáhl ven na večerní procházku. Díky tomu byla chovatelka svědkem dramatické honičky. Navíc dala za pravdu sekuriťákovi. 

Strážníkům potvrdila, že třicátnice odhodila rifle do přilehlého křoví, kolem kterého utíkala. Podezření ze spáchání majetkového přestupku oznámili strážníci úředníkům, kterým jako důkaz poslouží i záznamy kamer umístěné v prodejně,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážník, Pes, Sekurity, Obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hana N

To je ale rádoby vtipná slátanina. A za nadpis si autore dej facku.

Sobota, 2. září 2023, 07:39Odpovědět

Radovan Štěrba

Zajímá mě, jak takový ENERGETICKÝ sekuriťák vypadá? ????

Pátek, 1. září 2023, 21:09Odpovědět

Žena v Brně před sekuriťákem odhodila džíny. K rozřešení případu pomohl i pes, který chtěl ven  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.