Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Před nádražím v Brně se strhla hromadná bitka. Rvali se sekuriťáci, Slovák i muž z Brna

Víkendovou klasiku nabídlo brněnské hlavní nádraží, kde se strhla ostrá rvačka s mezinárodní účastí. Konflikt vyprovokoval dotěrný Slovák se svým kamarádem z Brna, kterým se ochotně postavili do cesty pracovníci ostrahy. Bitku nakonec ukončila až hlídka městské policie, jež zrovna šla kolem.

Hlavními aktéry napínavého souboje plného nečekaných zvratů a emocí se stal osmatřicetiletý návštěvník ze Slovenska, který otravoval před budovou ostatní kolemjdoucí u budovy Českých drah. Zdatně mu sekundoval šestadvacetiletý Brňan, jenž kamaráda nenechal ve štychu a v činnosti ho podporoval. Povedenou dvojici napomenuli sekuriťáci. Řekli, aby zklidnili hormon. Na výzvu odpověděli českoslovenští přátelé agresí. Do útoku se jako první vrhl muž z Brna. 

Jeho pěsti minuly cíl a skončil v objetí druhého člena ostrahy, který ho prý chytil zezadu. Kamarád Brňana údajně zacílil na člena ostrahy, který se vyhnul ranám pěstí a vrazil do něho. Ten si prý ani tento atak nenechal líbit, a strčil do něho, až upadl na schody a způsobil si drobnou tržnou ránu na předloktí,“ dodala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Do vřavy se vmísili zanedlouho strážníci. Hlídkovali v okolí Nádražní ulice, a tak se zapojili, aby celou situaci ukončili. Příchod pracovníků v uniformách všechny zúčastněné zklidnil. Místo pěstních úderů na sebe pouze pokřikovali nadávky. Hlídku zajímalo, zda někdo nepotřebuje ošetření zdravotníků. Všichni ale shodně řekli, že o příjezd záchranky nestojí. 

Když už se zdálo, že je všem problémům konec, dal o sobě vědět slovenský hulvát. Před hlídkou poflusal zaměstnance bezpečnostní agentury. Strážníci proto naznali, že je třeba státní policie. „Přivolaní republikoví policisté vyloučili podezření ze spáchání trestného činu. Jednání všech čtyř budou proto projednávat úředníci, kterým hlídka podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámila,“ uzavřela strážnice Pokorná.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Emoce, Nádraží, Rvačka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

PŘED NÁDRAŽÍM SE POŘÁD NĚCO DĚJE - NEZÁVIDÍM MP. BRNO, ANI OCHRANCE NÁDRAŽÍ - DOBYTEK BY MĚL CESTOVAT V URČENÝCH DOBYTČÁCÍCH PRO DOBYTEK A NA NÁDRAŽÍ ANI NEVKROČIT!!!

Úterý, 29. srpna 2023, 16:29Odpovědět

Před nádražím v Brně se strhla hromadná bitka. Rvali se sekuriťáci, Slovák i muž z Brna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.