Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nechte mě vykrvácet, naléhal smutný muž v Brně, který nechtěl zemřít

Silou přesvědčili o smyslu života brněnští strážnici mladíka, který si podřezal zápěstí. Zoufalý sebevrah totiž prvotní starost hlídky neocenil a muže zákona odháněl s prosbou, ať jej nechají vykrvácet. Aby strážníci mohli zraněného Brňana ošetřit, museli na něj zakleknout a nasadit mu pouta. V sanitce pak mladík svým zachráncům přiznal, že sebevraždu neplánoval. Byl pouze opilý a smutný.

Nezvyklý případ řešili strážníci v Brně, kde museli silou zafixovat muže, který v centru Brna přišel na stavbu a schovaný v zákoutí si podřezal zápěstí. Vedle šestadvacetiletého mladíka našla hlídka střepy i čepel kobercového nože.

Muž se ošetření vehementně bránil, a tak ho museli strážníci krátce znehybnit a spoutat, aby ho mohli ošetřit. Tepenné krvácení zastavili a za zručně odvedenou práci si o něco později vyslechli i uznalá slova od zdravotnických záchranářů,“ popsal situaci mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Pohotovost svědka, který hlídku k mladíkovi včas zavolal, ocenili naopak strážnící a nakonec dokonce i zraněný Brňan. V sanitce se totiž přiznal, že v žádné fatální životní situaci není. Potkaly ho běžně starosti a nakupily se tak, že se opil a hledal řešení nešťastným způsobem. Hlídce poté nadýchal přes dvě a čtvrt promile. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, sebevražda, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nechte mě vykrvácet, naléhal smutný muž v Brně, který nechtěl zemřít  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.