Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po Brně se toulá nenapravitelný cizinec. Chodí nahý po ulici a čmárá po nádraží

Problémy s dodržováním zákonů má v poslední době muž ze zahraničí, jenž působí v Brně. Cizinec počmáral nejprve nádraží, aby se o několik dní zapsal znovu do kroniky brněnských potížistů. Po ulici chodil nahý, což pohoršovalo kolemjdoucí i strážníky, které už přivítal alespoň v přiléhavých trenýrkách.

Sedmačtyřicetiletý Slovák se v poslední době měl možnost blíže seznámit s brněnskými strážníky. Nejprve se s nimi potkal na hlavním železničním uzlu, kde čmáral fixem po budově. Ke smůle vandala ho chytil při aktivitě svědomitý pracovník městské policie, jenž šel zrovna v civilu do práce. 

Neuplynulo ani pět dnů a cizinec se viděl se strážci brněnského zákona a vyhlášek opět. Tentokrát se potkali ve čtvrti Husovice, kde se problémy přitahující jedinec producíroval nahý.  neuniklo pozornosti nejen konzervativně smýšlejícím Brňanům. Do akce proto spěchali příslušníci městské policie. 

Po příjezdu strážníky kontaktovalo několik svědků, kteří shodně tvrdili, že muž v tu dobu sedící opodál, chodil na veřejném prostranství bez oblečení. Hlídka muže, který v době jejího příjezdu měl na sobě triko a trenýrky, vyzvala k prokázání totožnosti a zjišťovala důvody jeho chování,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná

Strážníky zajímalo, proč zahraniční návštěvník chodí po moravské metropoli bez oblečení. Slovák vysvětlil, že ho svědí celé tělo, a tak si potřebuje ulevit. Následně zjistili informaci, že naháč je jejich dobře známý. „V úředních písemností, které strážníkům předložil místo dokladu, hlídka zjistila, že se jedná o Slováka, se kterým bylo zahájeno trestní řízení z důvodu nedělního popsání nádražní budovy. Strážníci i v tomto případě přivolali republikové policisty, kteří si od nich cizince převzali,“ dodala Pokorná.  

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Slovensko, Cizinci, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Asi viděl v televizi záběry z průvodu lgbtqzž s pražskou,,elitou". Tak proč ne on ?

Úterý, 22. srpna 2023, 14:16Odpovědět

Jiří Beránek

Ještě pár měsíců Staňurovy reformy a budem tak chodit všeci.

Pátek, 18. srpna 2023, 18:10Odpovědět

Libor Burian

Lháře a podvodníky kázal Karel 4 koupat ve Vltavě. O důvodech dnešního srabu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Pátek, 18. srpna 2023, 18:31Odpovědět

Baron Kocharovski

1) borec chodí NAHÝ a policie ho asi není schopna rozeznat, nebo proč trvá než borce zhaftnou? 2) čmárá po nádraží? NO A CO?! na fasády domů čmárá hromada sprejerů a policie to NEŘEŠÍ! proč by nějaké malůvky na nádraží měly být výjimkou? obojí je důkazem naší NESCHOPNÉ policie.

Pátek, 18. srpna 2023, 16:56Odpovědět

Diskutér T.

A NA TOM NÁDRU ČMÁRÁL AKTY??? JEDNOU BY BYLO POTŘEBA JEJ POŘÁDNĚ ZMALOVAT DO FIALOVA PENDREKEM OD SHORA A HLAVNĚ DOLE U VÝPUSTĚ!!

Pátek, 18. srpna 2023, 16:31Odpovědět

Diskutér T.

ODKUD TO NAHÝ PRASE VYTÁHLO OBČANKU? MĚL JI VRAŽENOU MEZI SMRADLAVEJMA SLOVENSKEJMA PŮLKAMA? NO SLOVÁK - MŮŽE TO BÝT I KOČOVNEJ SLOVÁK - KDEPAK ASI MAKÁ NAHÝ NETVOR???

Pátek, 18. srpna 2023, 16:28Odpovědět

Baron Kocharovski

kde maká? NIKDE. práce není povinná. :-( ovšem, kde měl vraženou tu občanku, to by mohlo být zajímavé téma! :-DDD

Pátek, 18. srpna 2023, 16:58Odpovědět

Po Brně se toulá nenapravitelný cizinec. Chodí nahý po ulici a čmárá po nádraží  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.