Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena v Brně dala pěstí násilníkovi, který ji přepadl a osahával na ulici

Otřesný zážitek si odnesla mladá žena z centra jihomoravské metropole, která při ranním výšlapu do práce narazila na neznámého muže. Ačkoliv se na podivína ani koutkem oka nepodívala, podezřelý jí zatarasil cestu a začal dvacátnici osahávat. Hrozivou scénu přerušila až dvojice projíždějících řidičů, která si s útočníkem náležitě poradila.

O tom, že nejen v nočních hodinách číhá obzvlášť na ženy venku nebezpečí, se přesvědčila pracovnice v Brně. Každodenní cestu do práce jí poblíž obchodního centra v ulici Dornych překazil neznámý kolemjdoucí, kterému se procházející velmi líbila. Mladá žena se ale soustředila pouze na svoji trasu a podivnému zjevu nevěnovala pozornost.

Ani to ale dvacátnici neubránilo od strašného setkání, které si pro ni pachatel nachystal. „Vzápětí ji zatarasil cestu a začal ji osahávat. Natlačil ji ke dveřím vchodu do domu, ona se bránila a křičela o pomoc,“ okomentovala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Bezbranná bojovnice se ale nevzdala a útočníkovi vší silou zasadila ránu pěstí přímo do obličeje. V ten moment děsivý obraz zahlédl z okénka auta okolo projíždějící muž. Černý vůz bez váhání přistavil ke kraji vozovky a vyběhl z auta ven. Na gaunera přitom důrazně zařval, aby nebohou ženu nechal na pokoji. Zatímco šofér otřesenou oběť na rušné ulici chlácholil, z druhého vozidla vyskočil další zachránce.

„Svědek na prchajícího delikventa křičel, že ho chytí na křižovatce. Výtečníka pak skutečně po několika metrech společně zadrželi a přivolali policii,“ uvedla. Policisté poté zjistili, že dvaapadesátiletý násilník byl v minulosti odsouzen za násilnou trestnou činnost a podstupoval i sexuální léčbu. Momentálně navíc čelí obvinění za znásilnění a hrozí mu až pět let za mřížemi.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Brno, krimi, policie, přepadení, žena, násilník, Dornych

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majka Odehnalová

I když tenhle mameluk podstoupil sexuální léčbu, tak mu nepomohla. Jedině ho vykastrovat a mlátit ho každý den po té jeho makovici.

Čtvrtek, 17. srpna 2023, 15:25Odpovědět

Diskutér T.

Prase ožralý NICMOCHR A SEXUÁL V JEDNOM - To, aby se muži pomalu báli ráno pustit ženu samotnou do práce nebo co???? LÉČIT PENDREKEM A UŘEZAT SPODEK - UZÁKONIT!!!

Čtvrtek, 17. srpna 2023, 11:59Odpovědět

Žena v Brně dala pěstí násilníkovi, který ji přepadl a osahával na ulici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.