Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž zaparkoval v Brně před obchoďákem kolo za sto tisíc. Někdo ho vzal, diví se

Na vášeň pro cyklistiku a vlastní nepozornost doplatil muž v Brně, který zaparkoval své oblíbené elektrokolo před hlavní vchodem obchodního centra Vaňkovka. Když se vrátil s nákupem, zjistil, že dopravní prostředek za téměř sto tisíc už není na místě. Nyní doufá, že mu pomůže policie.

Případ přistál na stůl policistům, kteří spadají pod oblast Komárova, poslední červencový den. Zloděj si vyhlédl hodnotné kolo, jejž cyklista zaparkoval před obchoďákem u lampy veřejného osvětlení. Mezitím si vlastník odskočil pro malý nákup. Po návratu ale kolaře čekalo nepříjemné překvapení. Kolo byl fuč i přesto, že ho majitel opatřil lankovým zámkem. 

Na místě se objevil dosud neznámý zloděj, přistoupil k elektrokolu v hodnotě osmdesát tisíc korun, velmi hbitě odstřihl zámek a odjel pryč. Jeho jednání zachytila bezpečností kamera,“ popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Vzhledem k tomu, že si vyšetřovatelé s událostí neví rady, žádají o pomoc veřejnost. Nejvíce je zajímá, kdo je na fotografii, kterou pořídily krátce po krádeži bezpečnostní kamery. „V případě, že poznáte osobu na  záběrech, kontaktujte prosím tísňovou linku 158,“ dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Vyšetřování, Pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Dvě pazoury jsou pro tyto lidi zbytečné - useknout prvně jednu a pak po dalším činu druhou, ale oni by se stejně doplazili prvně pro invalidní důchod a pak pro podporu, kterou by si narvali do huby!!!

Pátek, 18. srpna 2023, 16:43Odpovědět

Libor Burian

Recidivistům vždy okamžitě nasazovat monitorování náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma po dvacáté hodině. Přijďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost, vrátit moc lidem. Blíží se volby. Volte třeba Přísahu, přijďte 16.9. na Václavské náměstí, podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou. Více čtěte zde ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde na drbně. Na yt FTV Prima Zlato národu slovanského, na svobodny-svet.cz : Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní). Seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork Píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, abjvirtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell 1984, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky průměrné''mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo soudruh dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů, převlečených soudruhů soukmenovců kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli. Filmy Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Hlava22, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu....

Středa, 16. srpna 2023, 16:33Odpovědět

Mira Glőckner

Co že se to dělo těm zlodějům koní? Já nych je ještě moderně pak zužitkoval na krmnou masokostní moučku pro prasata ????????‍♂️

Úterý, 15. srpna 2023, 13:47Odpovědět

Richard Wallo

V této oblasti kradou pořád ti stejní lidé a věci nosí do tzv. zastaváren v blízkém okolí. Rychle se tím zbaví důkazů, (to kolo prodal zloděj určitě za pár tisícovek, obvyklá cena za ukradený mobil je 500,-) ono se pak objeví v zastavárně někde na druhém konci republiky. Dokud budou fungovat tihle překupníci, může se PČR přetrhnout a stejně ji onen již 12x a možná více, soudně trestaný mládenec unikne. Doma u něj najdou obvykle jen pár kradených šuntů, co už v zastavárně nechtěli.

Úterý, 15. srpna 2023, 10:28Odpovědět

Baron Kocharovski

"vyšetřovatelé (si) s událostí neví rady"
:-((( :-DDD fakt paráda! :-(((

Úterý, 15. srpna 2023, 09:37Odpovědět

Muž zaparkoval v Brně před obchoďákem kolo za sto tisíc. Někdo ho vzal, diví se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.