Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Muž v brněnském obchoďáku vykusoval z koláčů náplň a vracel je zpátky do regálu

Na oblíbené pekařské výrobky si nechají zajít chuť lidé z brněnského obchodního centra, kteří se střetli při nakupování s čtyřiačtyřicetiletým mužem. Zákazník vykousl z koláče polevu a vrátil pochutinu zpět k buchtám. Navíc sebral z obchoďáku lahváče i voňavky, a tak po klientovi vystartovali sekuriťáci i strážníci.

Nákupák v západní části Brna navštívil problémový čtyřiačtyřicátník, aby si doplnil zásoby na víkend. Muž se ale choval mezi Brňany s vozíky nevhodně. V oddělení pečiva si pochutnával na koláči. Nakousnutou dobrotu následně vrátil zpět do regálu. Po posilnění se vydal k alkoholu, kde si strčil tři lahvová piva do igelitky. Poté pláchl kolem samoobslužných pokladen ven z prodejny. Netušil ale, že mu je v patách nesmlouvaví sekuriťáci, kteří zloděje chytili a zavolali strážníky. To nepoctivce pořádně vydráždilo.

Začal všechny přítomné verbálně, ale i fyzicky napadat. Strážníci brzy zjistili důvod tohoto chování. O muže měla totiž zájem Policie České republiky, neboť byl v posledních třech letech za majetkové skutky odsouzen. Hlídka proto okamžitě přivolala kolegy z republikové policie. Před jejich příjezdem si pozorní strážníci všimli, že muž z Brněnska má u sebe šest krabiček s různými parfémy,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Potížista tvrdil strážcům zákona i supermarketu, že si parfémy koupil před měsícem v jiném obchodě. Strážníci byli neústupní. Zavolali do tamější drogérky a zeptali se, zda jim nechybí zboží. 

„Z kamerových záznamů, že muž voňavé zboží v hodnotě téměř 6 tisíc korun prý odcizil před hodinou v jejich prodejně. Muže z Brněnska si od strážníků převzali republikoví policisté, je totiž podezřelý ze spáchání trestného činu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Koláče, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

BYLA TO JISTĚ "HYGIENICKÁ KONTROLA NA PENAM" - TO SI BUĎMĚ JISTI..........PRASE JEDNO NEVYCHOVANÝ - BYL NA TO ASI ZVYKLÝ, TAM ODKUD SE DOPLAZIL ZE SOUSEDSTVÍ........HNUS - MOHLO TO BÝT UK, NEBO TAKY RUS!!!!

Středa, 16. srpna 2023, 12:18Odpovědět

Libor Burian

Možná to bylo po bílém prášku.

Středa, 16. srpna 2023, 15:43Odpovědět

Libor Burian

Pan je asi bojovník proti konzumní společnosti. Možná z rodiny mirky zděšeny která bojovala krádežemi proti komunismu za minulého režimu. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Pondělí, 14. srpna 2023, 14:07Odpovědět

Muž v brněnském obchoďáku vykusoval z koláčů náplň a vracel je zpátky do regálu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.