Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Na vlakovém nádraží v Brně ležel u pokladen zakrvácený mladík. Prohrál bitku

K drsné potyčce přímo před zraky cestujících došlo v hale hlavního brněnského nádraží, kde se osmnáctiletý mladík utkal v souboji s o devět let starším sokem. Konflikt ovládl zkušenější bojovník, který mladšího soupeře zasypal tvrdými ranami. Zakrvácený mladý Brňan následně ležel u pokladen, než ho ze země zvedli strážníci.

Vyhrocená situace se odehrála přímo před zraky návštěvníků železničního uzlu, kteří ráno čekali na pravidelný spoj. Do křížku se tam dostali dva lidé pod třicet let. Drama lépe zvládl starší z dvojice, jenž s přehledem zvládl souboj, zavolal na městskou policii a obvinil mladíka z vyprovokování potyčky. Ten mezitím lapal po dechu v rohu vestibulu, kde ležel se zakrváceným obličejem. Zpět na nohy poraněnému pomohli až strážníci, kteří zavolali zdravotníky. 

Starší z mužů tvrdil, že mladík krátce předtím obtěžoval ostatní, tloukl na bezpečnostní sklo u přepážky a ohrožoval pokladní. Žena prodávající jízdenky potvrdila, že rozrušený mladík k přepážce přišel a měl zřejmě v úmyslu požádat o vrácení peněz. Druhý muž ho však údajně odtáhl z jejího zorného pole a ona se dál věnovala zákazníkům,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Zraněný muž si stěžoval při rozmluvě s pracovníky v uniformách na bolesti a vinu svaloval výhradně na souputníka. Tvrdil, že ho protivník zasypal ranami do obličeje, strhl na podlahu a on si následně při pádu přivodil zranění hlavy, kterou se udeřil o zem. Strážníci si vše zapsali, počkali až zraněného odveze sanitka a vynesli verdikt. 

„Případ míří do správního řízení. Pokud by se mladíkova zranění ukázala jako závažnější, mohou úředníci případ překvalifikovat i na podezření z trestného činu,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Potyčka, Krev

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Na tom nádraží je to pořád něco - nemáte to kluci uniformovaní lehký! A co ta pokukující ostraha vlakáče kde ta se toulá??

Pátek, 11. srpna 2023, 21:30Odpovědět

Baron Kocharovski

do toho bych nešel, protože: mladej bude teď dlooouho marod... a "vítěz" bitky bude dlooouho solit chechtáky! :-DDD to je teda vítězství "za všechny prachy!" :-DDD

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 12:37Odpovědět

Na vlakovém nádraží v Brně ležel u pokladen zakrvácený mladík. Prohrál bitku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.