Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V brněnském podchodu napadli agresoři muže s igelitkou. Sebrali mu peněženku i kokino

Vyhrocená situace bohatá na emoce a fyzické ataky se odehrála v brněnském podchodu, kterým zrovna procházel muž s igelitovou taškou. Brňana si vyhlédli dva agresivní mladíci, což vyústilo v tvrdý boj o igelitku. Agresoři nakonec zvítězili. Z kořisti se ale dlouho neradovali, protože je vyhmátla městská policie.

Tři muži se procházeli o víkendu prostorem pod hlavním železničním uzlem. Všichni působili vrávoravým dojmem, což upoutalo pozornost pracovníku u kamerového systému. Netrvalo dlouho a předali informace o situaci hlídce městské policie. Dva chodci totiž napadli Brňana v oranžovém tričku. 

Dva mladíci začali čtyřicátníka odstrkovat, tahat ho za ruce a bezprostředně nato ho oba v rychlém sledu udeřili do obličeje, až upadl na zem. Pětadvacetiletý útočník se s ležícím mužem přetahoval o jeho igelitovou tašku, sáhl do ní a vytáhl pravděpodobně tabulku čokolády,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Přetahovanou o igelitku nepřehledná mela nekončila. Napadený stále odrážel ataky útočníků. Jenže přesilovce se neubránil, kvůli čemuž přišel nejen o oblíbené kokino, ale také o peněženku. Oběť nakonec dlouhou nezoufala, jelikož na cestě byli pracovníci v uniformách a problémovou omladinu chytili. 

„Strážníci je chytili na Dornychu a u jednoho z nich objevili přesně takovou peněženku, o jakou okradený před chvílí přišel, i tabulku čokolády. Druhý mladík u sebe měl mužovu platební kartu. Strážníci dopadené předali jako důvodně podezřelé z trestného činu a hrozí jim vězení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, Podchod, Igelitka, Strážníci, Kamery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

HNUS HNUS HNUS...

Pátek, 11. srpna 2023, 21:37Odpovědět

Ladislav Harvánek

Chytili je na Dornychu. Konečně vyčerpávající odpověď.

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 09:27Odpovědět

Baron Kocharovski

takže. vysokoškoláci z cejlu, co?! :-D

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 10:30Odpovědět

V brněnském podchodu napadli agresoři muže s igelitkou. Sebrali mu peněženku i kokino  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.