Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladík v brněnském parku vydlabal díru do podlahy, aby osvobodil zatoulaný mobil

Hlasité rány ozývající se z parku vystrašily ve večerních hodinách obyvatele městské části Brno-Husovice. Znepokojení lidé proto zavolali strážníky, které na místě překvapila skupinka mladých lidí a díra v podlaze tamního přístřešku. Tu do dřeva vydloubal nohou od lavičky zoufalý chlapec, jenž se marně pokoušel vylovit mobil, který mu při zábavě pod prkna nepozorovaně zaplul.

Ničitele městského vybavení v brněnském parku Tišnovka, který chtěl udělat díru do světa, přistihli při činu strážníci. Čtrnáctiletý hoch trávil volný čas s partou kamarádů pod modřínovým přístřeškem a u radovánek si nevšiml, že postrádá telefon. Když s hrůzou zjistil, že mu mobil zapadl mezi prkna podlahy, rozhodl se, že drahocenný předmět za každou cenu vysvobodí.

Nepříjemnou situaci rozhozený mladík řešil po svém a místo toho, aby se domluvil se správcem parku, začal dřevo páčit. „Když neuspěl, tloukl do podlahy kovovou nohou opodál stojící lavičky,“ okomentoval mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem. Partičku přátel ale v zápalu boje o komunikační zařízení nenapadlo, že hlasité zvuky na místo přilákají strážce zákona. Zatímco tedy chlapec urputně dlabal díru do země, na místo už spěchala hlídka městské policie.

„S ohledem na škodu přivolala mladíkova otce a upozornila ho, že případ se musí úředně projednat,“ uvedl a dodal, že i přes veškeré snahy a vykotlanou podlahu se zručný mladík k vytouženému cíli stejně nepropracoval. Strážníci proto provinilcova otce odkázali na tamního správce, aby se s ním na vylovení postrádaného telefonu domluvil.  

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, mobil, mladík, park, dřevo, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

a co teprve na zrekonstruovaném moravském náměstí! tam zapadlo už x mobilů, nějaké klíče... a možná i doklady. k nepraktickým lavicím, (o lavičky opravdu nejde), potřebujete IMBUS KLÍČ + sílu franty kocourka, lavice váží cca 30 kg, abyste své věci vydolovali zpět! :-((( ten, kdo dlouhé lavice schválil, by měl dostat pokaždé ránu do zubů, když tam někdo bude něco lovit! lavice úžasná akorát pro bezdomovce = vyspí se pohodlně i dlouháni! :-(((

Úterý, 8. srpna 2023, 13:58Odpovědět

Martin Martinovič

Baron Kocharovski: Tak nejen že tam budou padat věci omylem, ale především z toho bude obrovský odpadkový koš. Proč by místní ho*ada měla udělat pár kroků vedle k odpadkovému koši, když vajgly, obaly od jídla, prázdné krabičky od cigár, plechovky atd. prostě jen hodí škvírou dolů. Bude z toho jeden obrovský odpadkový koš. Opět někdo řešil pouze design ve studiu, ale jak to bude reálně fungovat v městském prostředí, už ne.

Úterý, 8. srpna 2023, 14:33Odpovědět

Baron Kocharovski

jo, to je taky smutná pravda. (taky nechápu lidi, co nejsou schopni odhazovat věci do odpadkových košů). všude vajgly a žvýkačky po zemi, z toho mám kopřivku! ;-)

Úterý, 8. srpna 2023, 16:43Odpovědět

Mladík v brněnském parku vydlabal díru do podlahy, aby osvobodil zatoulaný mobil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.